Ελλάδα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Φώφη Γεννηματά: «Το αποτύπωμά της θα παραμείνει ανεξίτηλο»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Φώφη Γεννηματά: «Το αποτύπωμά της θα παραμείνει ανεξίτηλο»
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Φώφη Γεννηματά: Όλα όσα δήλωσε για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε με γενναιότητα για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο, η υγεία της όμως επιδεινώθηκε ραγδαία και ταχύτατα, τις τελευταίες ώρες. Τελικώς, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και όχι μόνο έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στους οικείους της. 

«Μια αληθινή αγωνίστρια της ζωής, μια γυναίκα που δεν λύγισε ποτέ μπροστά στις δυσκολίες, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή και παραδίδοντας μαθήματα αξιοπρέπειας, γενναιότητας, δύναμης και ήθους», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όταν πληροφορήθηκε την αδόκητη απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσέθεσε και τα εξής:

«Όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την πολιτική της διαδρομή, που διήνυσε, ταυτόχρονα, με ακλόνητη πίστη σε αρχές και αξίες και στις ιδέες της για μια πιο δίκαιη, ελεύθερη και ισότιμη κοινωνία. Το αποτύπωμά της θα παραμείνει ανεξίτηλο στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να χαρίζει παρηγορία στους οικείους της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments