Διεθνή

Τουρκία: Δημοσιογράφοι εξηγούν γιατί σερνόταν ο Ερντογάν

Τουρκία: Δημοσιογράφοι εξηγούν γιατί σερνόταν ο Ερντογάν
Τουρκία: Πρόσφατα, οι φήμες περί αρνητικής τροπής της υγείας του Τούρκου ηγέτη οργίαζαν, προκαλώντας σύγχυση στους χρήστες του διαδικτύου της χώρας.

H συζήτηση για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν λέει να κοπάσει στην Τουρκία μετά τα βίντεο του που πυροδότησαν ανησυχία το τελευταίο διάστημα.

Τουρκία: Σ’ ένα απ’ αυτά, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε να σέρνει στην κυριολεξία τα πόδια του μπροστά στις κάμερες κατά την αποχώρησή του από τελετή στο προεδρικό μέγαρο στις 29 Οκτωβρίου, όπου δέχθηκε όρθιος τις ευχές πρέσβεων διαφόρων χωρών.

Εξηγήσεις για την εμφάνιση αυτή του Ερντογάν επιχείρησε να δώσει ο αρχισυντάκτης του Flash TV, Χακάν Αϊγκιούν, επικαλούμενος πληροφορίες που, όπως είπε, προέρχονται από το περιβάλλον του προεδρικού μεγάρου. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο Ερντογάν είχε υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση για κιρσούς στα τριχοειδή αγγεία του κι η γενική κατάσταση της υγείας του είναι καλή. «Η περί ης ο λόγος επέμβαση είναι πολύ απλή. Έγινε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο, που βρίσκεται κάτω από το προεδρικό μέγαρο», είπε. Αποκαλυπτικό βίντεο

Από την πλευρά του, ο συνάδελφός του, Χασάν Μπασρί Άκντμειρ, υποστήριξε ότι ο 67χρονος Ερντογάν είχε κουραστεί από την ημίωρη ορθοστασία κατά την τελετή υποδοχής των πρέσβεων και ότι ένιωσε ένα μούδιασμα στα πόδια, που είναι «φυσιολογικό» για την ηλικία του. Υποστήριξε δε ότι οι εικόνες με τον Τούρκο πρόεδρο που σχεδόν τρέκλιζε δεν αντικατοπτρίζουν τη γενική κατάσταση της υγείας του κι ότι η ορθοστασία επί αρκετό διάστημα είχε εν προκειμένω τις επιπτώσεις της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments