Nέα της αγοράς

Coca-Cola: Επίσημος χορηγός του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Coca-Cola: Επίσημος χορηγός του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
Coca-Cola: Επίσημος χορηγός του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, που ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου ύστερα από δύο χρόνια αποχής λόγω κορωνοϊού.

Η Coca-Cola είναι ο επίσημος χορηγός  38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας με ηχηρό μήνυμα «Τρέχουμε και Ανακυκλώνουμε με στόχο έναν Μαραθώνιο Χωρίς Απορρίμματα» Το κέντρο θα μείνει κλειστό και θα υπάρχουν αλλαγές στα δρομολόγια.

Στο κέντρο της Αθήνας, 12 Νοεμβρίου 2021 η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά και βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα πριν από τον ιστορικό αγώνα δρόμου με την παγκόσμια διάσταση, που φέτος επιστρέφει δυναμικά, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

H Coca-Cola, πιστή στο παγκόσμιο όραμά της «Για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα»,αναλαμβάνει δράση, επενδύοντας για ακόμη μια χρονιά σε πρακτικές που στόχο έχουν να δώσουν προοπτική μηδενικών απορριμμάτων στο ιστορικό δρομικό γεγονός. Βασική δράση αποτελεί η τοποθέτηση ειδικών κάδων κατά μήκος της διαδρομής για την ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών.

Coca-Cola

Ανακυκλώνουμε τα πλαστικά μπουκάλια

Η επιμονή των δρομέων στον 38 ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας εμπνέει για ακόμη μια χρονιά το κεντρικό μήνυμα της εταιρείας, «Τρέχουμε και Ανακυκλώνουμε», η οποία μας παροτρύνει να συλλέξουμε όλοι μαζί και να ανακυκλώσουμε τα πλαστικά μπουκάλια που θα χρησιμοποιηθούν στη διοργάνωση.

Οι συνεχείς δράσεις της εταιρείας στο σπουδαιότερο δρομικό γεγονός της Ελλάδας για μια ακόμα χρονιά αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της στήριξής της στα μεγάλα γεγονότα της χώρας, αλλά και της κοινωνικής πλατφόρμας «Zero Waste Future», μια πρωτοβουλία της Coca-Cola στην Ελλάδα με στόχο να προωθήσει την κυκλική οικονομία και έναν νέο τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων όπου τίποτα δεν πάει χαμένο. Ανακάλυψε περισσότερα για το όραμα της Coca-Cola για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα εδώ.

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως. Coca-Cola

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments