Πολιτική

Ηλιόπουλος: «Μήνυμα συνθηκολόγησης και αναξιοπιστίας το διάγγελμα Μητσοτάκη»

Ηλιόπουλος: «Μήνυμα συνθηκολόγησης και αναξιοπιστίας το διάγγελμα Μητσοτάκη»
Ηλιόπουλος: Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ μίλησε και για το νέο μέτρο που ισχύει για τις εκκλησίες.

«Μήνυμα συνθηκολόγησης και αναξιοπιστίας» χαρακτήρισε το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ήταν «μήνυμα συνθηκολόγησης γιατί δεν άγγιξε τα κρίσιμα ζητήματα, όπως η ενίσχυση του ΕΣΥ, η στήριξη των μέσων μεταφοράς, η προστασία των χώρων εργασίας, η μείωση των μαθητών στις τάξεις» και «μήνυμα αναξιοπιστίας γιατί, μόλις πριν δύο μέρες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός μάς έλεγε ότι δεν θα πάρει μέτρα για τους ανεμβολίαστους». Ηλιόπουλος

“Χθες έγινε το θαύμα και πήρε μέτρα για τις εκκλησίες”

Ο Νάσος Ηλιόπουλος θέλησε να μας φρεσκάρει τη μνήμη και να θυμίσει μια πρόταση της αντιπολίτευσης λέγοντας: «πριν 15 μέρες, ο κ. Μητσοτάκης, όταν του λέγαμε να πάρει μέτρα στις εκκλησίες, μετέτρεψε τη συζήτηση σε μάθημα θρησκευτικών, χθες, τελικά έγινε θαύμα και υποστήριξε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα στις εκκλησίες».

«Δυστυχώς, το δίλημμα στο οποίο έχει εγκλωβιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αν θα πάμε σε νέο lockdown ή θα θρηνήσουμε περισσότερους νεκρούς κάτι που δεν θέλει κανείς μας. Έχει εγκλωβιστεί σε αυτό το δίλημμα, γιατί δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα που ζητάμε και εμείς η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, και οι υγειονομικοί. Είναι λάθος ο χαρακτηρισμός ‘πανδημία ανεμβολίαστων’, πρόκειται για μια σοβαρή κρίση δημόσιας υγείας, στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποτύχει παταγοδώς. Περιμένουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένα κρίσιμα ερωτήματα. Μέσα στον Νοέμβρη έχουμε 1.137 απώλειες, πόσες συνέβησαν εκτός ΜΕΘ και ποια είναι τα ποσοστά θνητότητας στις ΜΕΘ;», προσέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλιόπουλος

“Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές πρέπει να εμβολιαστούν”

Τέλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι θα πρέπει : «να τρέξουν τώρα οι κινητές μονάδες εμβολιασμών, ώστε να εμβολιαστούν χιλιάδες συμπολίτες μας σε απομακρυσμένες περιοχές και με κινητικά προβλήματα, όλοι έχουν δικαίωμα στον εμβολιασμό».

Και κατέληξε πως για να κερδίσουμε τη μάχη των εμβολιασμών, «χρειάζεται να μην έχουμε κι έναν υπουργό υγείας που, ένα μήνα πριν αναλάβει, δήλωνε ότι δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, χρειαζόμαστε έναν πιο πεπειραμένο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments