Lifestyle

Megan fox: Για ποτό με έναν Youtuber από τη Θεσσαλονίκη

Megan fox: Για ποτό με έναν Youtuber από τη Θεσσαλονίκη
Megan fox: Σε γνωστό εστιατόριο - μπαρ της Θεσσαλονίκης επέλεξε να κάνει την έξοδό της η οποία βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».

Σε γνωστό εστιατόριο – μπαρ της Θεσσαλονίκης επέλεξε να κάνει την έξοδό της η Megan fox η οποία βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» που πρωταγωνιστεί. Μεταξύ άλλον συμμετέχει και ο Τζέισον Στέιθαμ. Megan fox

Η χολιγουντιανή ηθοποιός είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της και τραγουδιστή Μασίν Γκαν Κέλι που δεν τον αποχωρίζεται ποτέ. Την εντόπισε ένας χρήστης του Tik Tok που ανάρτησε το παρακάτω βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά «Αυτή ήταν η μέρα που πέτυχα τυχαία την Megan fox και τον Μασίν Γκαν Κέλι στην Θεσσαλονίκη».

Όπως θα δείτε η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι ήταν και οι δύο πολύ απλά ντυμένοι με total black look σε χαλαρή διάθεση για να μην τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους.

Αμοιβαίος έρωτας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε 2020 δηλώνοντας μάλιστα πως η έλξη ήταν αμοιβαία από το πρώτο λεπτό.

Να αναφέρουμε πως η Μέγκαν Φοξ ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν της σειράς Beverly Hills, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Το διαζύγιό τους επισημοποιήθηκε πρόσφατα και διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Εδώ και λίγο καιρό η Μέγκαν Φοξ βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, ενώ πριν κατευθυνθούν με τον σύντροφό της στη συμπρωτεύουσα, επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά.

@panossiotos

Πίνεται και εσείς ποτακι παρέα με Megan fox και machine gun Kelly? Η μόνο εγώ τους πέτυχα ? 😂 #fy #foryourpage #houseoftiktok #mpesfypgamw #meganfox #machinegunekelly #noz

♬ Love Nwantiti – Nifè

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments