Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Τράγκα

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Τράγκα
Γιώργος Τράγκας: Κόλλησε κορωνοϊο εκείνος και η σύζυγός του, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα, ο δημοσιογράφος πάσχει από σακχαροδιαβήτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, Γιώργος Τράγκας, ο οποίος που εδώ και αρκετούς μήνες έχει ιδρύσει ένα νέο πολιτικό κόμμα αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook. Στην ανάρτηση αυτή, ο Γιώργος Τράγκας τάσσεται κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 και μιλάει ανοιχτά για τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους. Γιώργος Τράγκας

Ο κορωνοίος δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες κανενός

«Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε ότι δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Γιώργος Τράγκας

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας» έγραψε ο Γιώργος Τράγκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments