Ελλάδα

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για τη δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για τη δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία
ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία πραγματοποιούν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές της κυβέρνησης για την δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία πραγματοποιούν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές της κυβέρνησης για την δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία. Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μαβίλη ενώ θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία διαμαρτύρονται για τις αναστολές μη εμβολιασμένων συναδέλφων τους και ζητούν προσλήψεις και ενίσχυση στο ΕΣΥ.

ΠΟΕΔΗΝ: Τραγική η κατάσταση στα νοσοκομεία

Τραγική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ την κατάσταση στα νοσοκομεία. H ανακοίνωση συνεχίζει ότι «Η κατάσταση είναι τραγική. Δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε τους νεκρούς ασθενείς. Γίνεται επιλογή ασθενών για ΜΕΘ, αλλά και επιλογή ασθενών προς διασωλήνωση», υπογραμμίζει ο κ. Γιαννάκος.

Κατανομή κρουσμάτων 30/11: Που εντοπίζονται

Στην Αττική καταγράφονται την Τρίτη 30/11 τα περισσότερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την κατανομή των κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, από τα συνολικά 7.486 νέα κρούσματα κορωνοϊού, στην Αττική καταγράφηκαν 2.200 κρούσματα και στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 1.162 νέες λοιμώξεις. Την Κυριακή τα κρούσματα του κορωνοϊού ανήλθαν στα 3.823, εκ των οποίων στην Αττική κατανεμήθηκαν τα 973, ενώ στην Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν τα 703.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments