Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτός φεύγει με εντολή Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Αυτός φεύγει με εντολή Πρίφτη
Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ και έχασε έδαφος στην Ευρωλίγκα ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το καλό πρόσωπο που έδειξε με Μπάγερν και Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ και έχασε έδαφος στην Ευρωλίγκα ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το καλό πρόσωπο που έδειξε με Μπάγερν και Ολυμπιακό. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απογοητεύθηκαν από το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε χαλαρά.

Μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ θεωρείται πλέον εκτός ομάδας ο Τζεχάιβ Φλόιντ. Πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η απομάκρυνση του.

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ 97-77: Νέα ήττα για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός έκανε ενθαρρυντικό ξεκίνημα στην άμυνα, με τον Παπαγιάννη να επικρατεί στο match-up με τον Μιλουτίνοφ, αλλά αυτό δεν συνεχίστηκε στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Η ΤΣΣΚΑ ήταν εύστοχη πίσω από τα 6,75 και με σερί 8-0 πήρε το προβάδισμα με 11-6 στο 5΄.

Η διαφορά έφτασε στους εννιά 3:30΄ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου (20-11), με τους Ρώσους να έχουν 5/5 τρίποντα και να τελειώνει το δεκάλεπτο με 6/7, έχοντας το προβάδισμα με 31-22. Το χειρότερο αμυντικό δεκάλεπτο του τριφυλλιού τη φετινή σεζόν σημαδεύτηκε από την αδυναμία του να περιορίσει τη ΤΣΣΚΑ και στον τομέα των ριμπάουντ (10-3), με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, όπου η διαφορά ήταν σταθερά σε διψήφια νούμερα.

Ο Κλάιμπερν με έξι σερί πόντους την πήγε στους 17 (47-30, 17΄), ο Παναθηναϊκός μείωσε πρόσκαιρα στους δώδεκα, άλλα με τρίποντο του Ούκχοφ γράφτηκε το 53-38 που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 9/14 τρίποντα, την στιγμή που οι πράσινοι σούταραν μόλις 2/13.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments