Ελλάδα

Σέρρες: Ζευγάρι ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τραγούδι και στη συνέχεια πέθαναν και οι δύο από κορωνοϊό

Σέρρες: Ζευγάρι ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τραγούδι και στη συνέχεια πέθαναν και οι δύο από κορωνοϊό
Σέρρες: «Ο σύζυγος μου ζήτησε να τραγουδήσω στη γυναίκα του. Μετά πέθαναν και οι δύο στο νοσοκομείο από κορωνοϊό» λέει συγκινημένη η νοσηλεύτρια.

Σπαρακτική είναι η αποκάλυψη νοσηλεύτριας στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και άφησε την τελευταία πνοή σε κρεβάτι νοσοκομείου. «Ο σύζυγος μου ζήτησε να τραγουδήσω στη γυναίκα του. Μετά πέθαναν και οι δύο στο νοσοκομείο» λέει συγκινημένη η νοσηλεύτρια. Ο κορωνοϊός αποδείχθηκε για ακόμα μια φόρα ανίκητος αλλά δεν κατάφερε να χωρίσει το αγαπημένο ζευγάρι.

Η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη μας μεταφέρει τις τελευταίες στιγμές ενός αθάνατου γάμου δίνοντας ελπίδα ότι υπάρχει το για πάντα. Πρόκειται για μια σεμνή και αφοσιωμένη νοσηλεύτρια που τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη τους μάχη με τον κορωνοϊό. Σέρρες

Τι αποκαλύπτουν οι νοσηλεύτριες για τις κλινικές ΜΕΘ στις Σέρρες

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορωνοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τονίζει η ίδια, που όπως λέει εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο σε κλινική σε ΜΕΘ και έχει ζήσει τα πάνδεινα σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Ο φονικός ιός που δεν λέει να φύγει και να μας αφήσει ήσυχους κάθε μέρα δείχνει την σκληρότητα του σκοτώνοντας σχεδόν ακαριαία διπλό αριθμό ανθρώπων.

«Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε.» Η ίδια περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, που καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του.

Σέρρες

Το εμβόλιο σώζει ζωές

Το περιγράφει στο epiloges.tv και λυγίζει η κα Χινάκη, καθώς, όπως λέει μετά από λίγες μέρες χάθηκαν και οι δυο. Η νοσηλεύτρια δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τις συναδέρφους της και την διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη και να ζητήσει από τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις στα νοσοκομεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments