Πολιτική

Ο Λοβέρδος αποφασίζει για Ανδρουλάκη

Ο Λοβέρδος αποφασίζει για Ανδρουλάκη
Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου γράφει για την απόφαση Λοβέρδου και το παρασκήνιο του διαλόγου Παπανδρέου - Λοβέρδου αργά τη νύχτα

Αύριο το πρωί, εκτός απροόπτου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, θα ανακοινώσει τη στήριξη του, στο Νίκο Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο τρίτος σε ψήφους, στις εσωκομματικές εκλογές και με το ισχυρό ποσοστό του 26%, πρόκειται να καλέσει τους ψηφοφόρους του, να επιστρέψουν στις κάλπες και να υπερψηφίσουν το Νίκο Ανδρουλάκη για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Κοντολογίς η εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ολοκληρώνεται αύριο καθώς με την υποστήριξη του Ανδρέα Λοβλερδου, ακόμη και αν η συμμετοχή είναι μικρότερη της χθεσινής, ο Νικος Ανδρουλάκης, εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή πλειοψηφία.

Ο διάλογος Παπανδρέου-Λοβέρδου

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το πρώτο δείγμα για την υποστήριξη του κ. Ανδρουλάκη από τον κ. Λοβέρδο, ήταν το χθεσινό τηλεφώνημα αργά τη νύχτα, από το Γιώργο Παπανδρέου, στον κ. Λοβέρδο. Ο διάλογος ήταν ολιγόλεπτος καθώς ο κ. Λοβέρδος αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου για τη προεκλογική περίοδο, του ζήτησε να τα πουν κάποια άλλη στιγμή, διότι «αισθάνομαι κουρασμένος και είναι ήδη αρκετά αργά». Η τηλεφωνική επικοινωνία έκλεισε, όπως και η δυνατότητα συνεργασίας, όπως τονίζουν παράγοντες που γνωρίζουν καλά τη προσωπικότητα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών καθώς, επίσης και η μεγάλη συμμετοχή, διαμορφώνουν, πλέον, ένα νέο κλίμα στο ευρύτερο πολιτικό,πεδίο.

Τι θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου

Όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια νέα δυναμική εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού. Αργά τη νύχτα αποφασίστηκε η εκ νέου συμμετοχή του, παρά τις οποίες εισηγήσεις είχε δεχθεί περί παραιτήσεως. Οι ελπίδες, όπως, πόλοι αναγνωρίζουν είναι λογιστές. Τα αριθμητικά δεδομένα των υπολοίπων υποψηφίων δεν μπορούν να διαμορφώσουν μια νέα εικόνα από το χθεσινό αποτέλεσμα.

Ο κύβος ερρίφθη…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments