Πολιτική

Λοβέρδος: «Στις 16:00 θα ανακοινώσω με γραπτή δήλωση ποιον θα υποστηρίξω»

Λοβέρδος: «Στις 16:00 θα ανακοινώσω με γραπτή δήλωση ποιον θα υποστηρίξω»
Λοβέρδος: ««Δεν είναι μια εύκολη δήλωση, δεν έχω δει όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Έχω δεχθεί μηνύματα από όλη την Ελλάδα, υπάρχει μία τάση».

«Πιστεύω ότι δεύτερος γύρος δεν πρέπει να υπάρξει» ισχυρίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Στις 4 το απόγευμα θα ανακοινώσω με γραπτή δήλωση ποιον θα υποστηρίξω» εξομολογήθηκε o κ. Λοβέρδος στον Real FM.

Δεν είναι μια εύκολη δήλωση, δεν έχω δει όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Έχω δεχθεί μηνύματα από όλη την Ελλάδα, υπάρχει μία τάση αλλά δεν είναι συντριπτικά πλειοψηφική, σχολίασε.

Λοβέρδος

«Με τον Παπανδρέου έχω μιλήσει τρεις φορές»

«Με τον κ. Ανδρουλάκη δεν έχω ανταλλάξει ούτε τηλέφωνο, με τον κ. Παπανδρέου έχω μιλήσει τρεις φορές. Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν, άλλο συζητώ άλλο διαπραγματεύομαι. Τουλάχιστον μέχρι να βγάλω την ανακοίνωσή μου δεν θέλω να μιλήσω, και να με πάρει τηλέφωνο δεν θα το σηκώσω» κατέληξε.

Ο υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως είναι ανοιχτός στο debate με τον Γιώργο Παπανδρέου

Με ξεκάθαρο νικητή ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, με το Νίκο Ανδρουλάκη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω τόσο το Γιώργο Παπανδρέου όσο και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, στη πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open μετά την νίκη του στο Α’ γύρο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η μεγάλη συμμετοχή των 270.000 πολιτών δείχνει τη δυναμική της παράταξης και ότι το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει μια ισχυρή εναλλακτική επιλογή απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ». Λοβέρδος

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι περίμενε μια τόσο μεγάλη διαφορά και πρόσθεσε ότι έβλεπε παντού «το ζήτημα της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας να αποτελεί προτεραιότητα όχι μόνο των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πολιτών που θέλουν την παράταξη ισχυρή και περήφανη, για να υπάρχει μια επιλογή έναντι της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής όπως ήταν παλαιότερα

Η μεγάλη προσέλευση στις κάλπες και το μεγάλο ποσοστό, δείχνει σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη ότι «πολλοί άνθρωποι θέλουν η παράταξη να αλλάξει σελίδα. Πολλοί θεωρούν ότι οι παλιοί πρωταγωνιστές είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες στην πολιτική τους ζωή και τώρα ήρθε η ώρα για μια νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει. Όπως επίσης και το θέμα της ενότητας. Ο κόσμος έχει πληγωθεί από τις πάρα πολλές εσωτερικές αναταράξεις, οπότε είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του. Και η πολιτική αυτονομία, διότι οι ψηφοφόροι μας δεν θέλουν καμία μα καμία συζήτηση με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν ένα κόμμα ισχυρό, αυτόνομο, που να ξαναγίνει πρωταγωνιστής, όπως ήταν τα παλαιότερα χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments