Ελλάδα

Φυλακές Τρίπολης: Αυτά είναι τα κελιά που κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης

Φυλακές Τρίπολης: Αυτά είναι τα κελιά που κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης
Φυλακές Τρίπολης: Οι δύο καλλιτέχνες Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι στον τρίτο θάλαμο στον οποίο διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στις Φυλακές Τρίπολης, στον τρίτο θάλαμο των φυλακών στον οποίο διαμένουν μαζί τους  άλλοι 18 κρατούμενοι.Η εκπομπή Πρωινό έβγαλε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τον θάλαμο που κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στις εικόνες φαίνεται ο διάδρομος έξω από τους θαλάμους των φυλακών και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ζωντανά είναι θάλαμοι χωρητικότητας 20 ατόμων και τα κρεβάτια είναι σε κουκέτες. Κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση και ακουστικά. Φυλακές Τρίπολης

«Μου έχει στήσει παγίδα»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται 279 ημέρες στις Φυλακές Τρίπολης και ο Πέτρος Φιλιππίδης 133 ημέρες και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα, στα οποία συνεχώς επαναλαμβάνει ότι του έχουν στήσει παγίδα εξόντωσης και ετοιμάζεται να το αποδείξει στο δικαστήριο με τεκμηριωμένα στοιχεία. Ο Δημήτρης Λιγνάδης από την άλλη έχει εγκλιματιστεί περισσότερο και δέχεται επισκέψεις συχνά από τον αδερφό του.

Δημήτρης Λιγνάδης: Παραπέμπεται σε δίκη για τέσσερις βιασμούς

Σε δίκη για τέσσερις βιασμούς παραπέμπεται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, διατάσσοντας  την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Οι δικαστές υιοθέτησαν πρόταση της εισαγγελέως για παραπομπή,  η οποία είχε  απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη. Παράλληλα οι δικαστές διέταξαν τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του σκηνοθέτη.

Υπενθυμίζεται πως η  η εισαγγελέας στην πρόταση της είχε χαρακτηρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη «άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα». Φυλακές Τρίπολης

Παράλληλα είχε επισημάνει πως «η επανειλημμένη τέλεση της πράξης, η μακρόχρονη δράση του, η μέθοδος που έχει αναπτύξει, για να προσεγγίσει τα θύματά του, χτίζοντας μαζί τους σχέση εμπιστοσύνης αλλά και εξάρτησης, εκμεταλλευόμενος την κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική του θέση για να τα δελεάσει, αλλά και τη δική τους ευάλωτη οικονομικά και κοινωνικά θέση, το γεγονός ότι κυκλοφορούσε δημόσια με τα ανήλικα θύματά του, δίχως καμία αναστολή, αλλά και η αμετανόητη στάση του μέχρι σήμερα, καταδεικνύουν ότι πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα, ώστε η διατήρηση της προσωρινής του κράτησης να κρίνεται αναγκαία για την αποτροπή από την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων».

 Πλέον αναμένεται  ο προσδιορισμός της δίκης του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments