Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: «Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου» λέει ο πατέρας της 29χρονης

Αλεξανδρούπολη: «Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου» λέει ο πατέρας της 29χρονης
Αλεξανδρούπολη: «Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα».

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα, με την 29χρονη που βρέθηκε νεκρή ύστερα από το συνεχόμενο ξύλο που έτρωγε από τον άνδρα της στην Αλεξανδρούπολη.

Η κοπέλα κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή  στο νοσοκομείο, όμως παρά τα τέσσερα χειρουργεία και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που της επέφερε ο σύζυγός της, τα οποία προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος. Αλεξανδρούπολη

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου»

Για τις εφιαλτικές στιγμές που περνούσε η κοπέλα μίλησε ο πατέρας της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε να την δει τέσσερα χρόνια.

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών και ήταν επικίνδυνος.

Έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί», δήλωσε ο πατέρας της 29χρονης στον ANT1, σημειώνοντας ότι «αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη».

Τέλος κατέληξε, πως τα παιδιά της 29χρονης «τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να τους πάρουν καταθέσεις». Αλεξανδρούπολη

Η μαρτυρία του πατέρα για την γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη

«Έτρωγε ξύλο στο γάμο της. Της λέγαμε να μην δέχεται βία. Χτυπήματα με κλωτσιές σε σπλήνα και πρόσωπο με κλωτσιές ειδαν οι γιατροί. Την ειχε ξαναδείρει και είπε ότι χτύπησε στα ντουλάπια της κουζίνας», εξομολογείται στην κατάθεσή του ο πατέρας της Τζεβριέ, περιγράφοντας τον καθημερινό εφιάλτη της αγαπημένης του κόρης.

Ο πόνος και η οδύνη του πατέρα της 29χρονης δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις. «Η κόρη μου είχε ένα ακόμη προγραμματισμένο, τέταρτο στη σειρά χειρουργείο. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη και δεν ήξερε αν θα αντέξει. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δεν άντεξε και πέθανε. Όπως ενημερώθηκα από την ιατροδικαστική εξέταση, τα χτυπήματα που είχε η κόρη μου δεν οφείλονταν σε πτώση από σκάλα», τα λόγια του πατέρα μέσα στη δικογραφία της υπόθεσης.

«Αποκλειστικά υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης μου είναι ο άντρας της. Αυτός την χτύπησε και τελικά πέθανε. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη για τον θάνατο της κόρης μου», 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments