Ελλάδα

Νέα Μάδυτος: Ανατροπή με το έγκλημα στο ζαχαροπλαστείο – Την σκότωσε ο άντρας της

Νέα Μάδυτος: Ανατροπή με το έγκλημα στο ζαχαροπλαστείο – Την σκότωσε ο άντρας της
Μεγάλη ανατροπή σημειώνεται στο έγκλημα μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε από χθες η δράστις της δολοφονίας ήταν γυναίκα – συγγενής του θύματος. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό πριν λίγο,  πίσω από τη δολοφονία κρύβεται ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος. Κατά συνέπεια πρόκειται για γυναικοκτονία, την 17η […]

Μεγάλη ανατροπή σημειώνεται στο έγκλημα μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε από χθες η δράστις της δολοφονίας ήταν γυναίκα – συγγενής του θύματος.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό πριν λίγο,  πίσω από τη δολοφονία κρύβεται ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος.

Κατά συνέπεια πρόκειται για γυναικοκτονία, την 17η στη χώρα μας μέσα στο 2021.

Νέα Μάδυτος: Ανατροπή με το έγκλημα στο ζαχαροπλαστείο - Την σκότωσε ο άντρας της

Νέα Μάδυτος: Ανατροπή με το έγκλημα στο ζαχαροπλαστείο – Την σκότωσε ο άντρας της

O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή δεν δεχόταν τον χωρισμό τους. Η άτυχη γυναίκα, μάλιστα, για να γλιτώσει από εκείνον είχε μετακομίσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα στο σπίτι του αδελφού της, στην Θεσσαλονίκη.

Η γυναικα πυροβολήθηκε μέσα σε κατάστημα, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης.

Έγιναν πολλές προσπάθειες ανάνηψης της γυναίκας που τραυματίστηκε, τόσο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και στο Ιπποκράτειο. Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, δέχθηκε πυροβολισμούς με καραμπίνα στην κοιλιά και στη ράχη. Η γυναίκα τελικά λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments