Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του στο ζαχαροπλαστείο

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του στο ζαχαροπλαστείο
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 56χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 55χρονη πρώην σύζυγό του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον 4ο Τακτικό Ανακριτή στη Θεσσαλονίκη , ο 56χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 55χρονη πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας την με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

«Ήμουν τυφλωμένος από τη ζήλια» είπε συγκεκριμένα στην κατάθεση του, ομολογώντας την αποτρόπαια  πράξη του. Σύμφωνα με  πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε όσο καιρό ήταν μαζί κι ότι δεν άντεχε την απουσία της μετά τον χωρισμό της πριν από τέσσερα με πέντε χρόνια. Ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας συμφώνησαν και οι δύο να κριθεί προσωρινά κρατούμενος και να οδηγηθεί τις φυλακές. Θεσσαλονίκη

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Το έγκλημα συνέβη το πρωί της περασμένης Δευτέρας, την στιγμή που το άτυχο θύμα πήγε στο ζαχαροπλαστείο να προμηθευτεί ψωμί. Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει το έγκλημά του και αποφάσισε να την πυροβολήσει πισώπλατα. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας βαριά τραυματισμένη και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου δυστυχώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα της.

Παραπλάνησε τις αρχές

Σε πρώτο στάδιο οι μαρτυρίες, μιλούσαν για το πρόσωπο που κρατούσε όπλο να μοιάζει με γυναίκα. Φαίνεται όμως ότι το μακρύ πανωφόρι και η κουκούλα που φορούσε ο 56χρονος, σε συνδυασμό με τον αδύνατο σωματότυπό του, παραπλάνησαν τους μάρτυρες. Καθώς οι έρευνες των Αρχών προχωρούσαν και το σενάριο περί γυναίκας δεν ταίριαζε, ένωσαν ξανά τα κομμάτια και βρήκαν τον πραγματικό στυγερό δολοφόνο.

O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή δεν δεχόταν τον χωρισμό τους. Η άτυχη γυναίκα, μάλιστα, για να γλιτώσει από εκείνον είχε μετακομίσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα στο σπίτι του αδελφού της, στην Θεσσαλονίκη. Η γυναικά πυροβολήθηκε μέσα σε κατάστημα, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments