Τεχνολογία

Spotify: Επιτρέπει στους χρήστες την βαθμολόγηση των podcasts

Spotify: Επιτρέπει στους χρήστες την βαθμολόγηση των podcasts
Spotify: H γνωστή πλατφόρμα streaming μουσικής προσθέτει μία νέα δυνατότητα, αυτή της βαθμολόγησης των podcasts.

Το Spotify συνεχίζει να κερδίζει έδαφος έναντι των υπόλοιπων προσθέτοντας νέες δυνατότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα προστέθηκε η δυνατότητα του Spotify Enhance, όπου μέσω αυτής οι playlists του Spotify εκτιμάται ότι θα ταιριάζουν περισσότερο με τα μουσικά γούστα του ακροατή.

Τώρα λοιπόν έρχεται να προστεθεί ακόμα μία νέα δυνατότητα στα Podcasts του, καθώς πλέον θα μπορεί κανείς να βαθμολογεί τις εκπομπές. Η πλατφόρμα των podcasts στο Spotify εμπλουτίζεται διαρκώς με καινούρια στοιχεία.

Πως λειτουργεί

Το Spotify υιοθετεί τη λογική των ratings με αστέρια στην πλατφόρμα των podcasts, επιτρέποντας στους ακροατές να δείξουν το πόσο τους άρεσε ή όχι ένα show. Στη σελίδα ενός podcast θα εμφανίζεται ο μέσος όρος των βαθμολογιών που έχει κερδίσει ένα podcast, επομένως η συγκεκριμένη δυνατότητα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να προσελκύσουν περισσότερο κοινό.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των υπηρεσιών μουσικού streaming έχει οδηγήσει στην εμφάνιση ολοένα και περισσότερων δυνατοτήτων στη διάθεση του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Spotify ξεκίνησε να φιλοξενεί podcasts μόλις δύο χρόνια πριν και τώρα φιλοξενεί περισσότερα από 2.2 εκατομμύρια podcasts στην πλατφόρμα του.

Τι είναι το spotify Enhance

Με αυτή τη λειτουργία, οι playlists του Spotify εκτιμάται ότι θα ταιριάζουν περισσότερο με τα μουσικά γούστα του ακροατή. Στην κορυφή της κάθε λίστας στο Spotify, αρχής γενομένης από σήμερα, σταδιακά σε όλους τους Premium χρήστες, θα είναι διαθέσιμο το χαρακτηριστικό Enhance, με το δικό του κουμπί για να το ενεργοποιεί ή να το απενεργοποιεί ο χρήστης, ενώ οι playlists του Spotify ενημερώνονται αυτόματα με τις μουσικές προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Το Spotify Enhance θα κάνει μία πρόταση για κάθε δύο μουσικά κομμάτια, ενώ εάν αρέσει στον ακροατή ένα κομμάτι που του προτείνει το σύστημα, τότε μπορεί να πατήσει το εικονίδιο με το + και έτσι το κομμάτι προστίθεται στη λίστα των αγαπημένων κομματιών του ακροατή. Spotify Enhance

Η Ελλάδα είναι στη λίστα με τις χώρες που δίνουν τη δυνατότητα του Spotify Enhance, ενώ όλοι συμφωνούν ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των υπηρεσιών streaming θα δώσει ολοένα και περισσότερα οφέλη στον τελικό ακροατή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments