Ελλάδα

Βόλος: Γιαγιά 106 ετών εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό

Βόλος: Γιαγιά 106 ετών εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό
Βόλος: Ο προσωπικός  γιατρός της έκρινε ότι η 106 χρονών γιαγιά η κατάσταση της υγείας της επέτρεπε να εμβολιαστεί όπως η ίδια το επιθυμούσε.

Η κυρία Γαρυφαλλιά από τον Βόλο, ηλικίας 106 ετών, θέλει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα μαζί μας καθώς  χθες το μεσημέρι 18 Δεκεμβρίου, εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού. Ο Βόλος γιορτάζει με αυτό το νέο.

Ήταν η χαρούμενη έκπληξη της ημέρας για τον ιδιώτη γιατρό που κλήθηκε στο σπίτι της για να την εμβολιάσει. Είναι από τους γηραιότερους εν ζωή ανθρώπους στη Μαγνησία και ζήτησε πολύ γλυκά από τα παιδιά της να εμβολιαστεί. Βόλος

Βόλος: Η επιθυμία της που έγινε πραγματικότητα

Η κ. Γαρυφαλλιά Βούλγαρη που γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1916 στη Ζαγορά περίμενε να έρθει και η δική της σειρά για να εμβολιαστεί, αλλά λόγω ηλικίας και εγκλεισμού δεν ήταν και αναγκαίο εφόσον παιδιά και εγγόνια έχουν κάνει όλοι το εμβόλιο. Όλοι μπορούσαν να τη συναντούν και να περνούν ώρες μαζί της αλλά επέμενε και η ίδια σε σημείο που τα παιδιά της δεν μπορούσαν πλέον να της αρνηθούν.

Βόλος

Έζησε τόσους πολέμους και ήθελε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη

Ο προσωπικός  γιατρός της έκρινε ότι η κατάσταση της υγείας της επέτρεπε να εμβολιαστεί όπως η ίδια το επιθυμούσε. Δεν παρουσιάζει προβλήματα υγείας, οπότε κρίθηκε πως δεν υπήρχε κανένα θέμα στο να προχωρήσει η διαδικασία. Έλεγε στα παιδιά της πως έζησε τόσους πολέμους που και από την πανδημία θέλει να βγει νικήτρια εάν τύχει και την κολλήσει κανείς γιατί παρακολουθεί συνέχεια ειδήσεις και φοβάται τον φονικό ιό.

Μάλιστα, χθες στο σπίτι της είχαν γιορτή και η ίδια και τα παιδιά της έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της ανάγκης του εμβολιασμού σε όλες τις ηλικίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments