Διεθνή

Λευκός Οίκος: Ο Μέιτζορ φεύγει, ο Κομάντερ έρχεται

Λευκός Οίκος: Ο Μέιτζορ φεύγει, ο Κομάντερ έρχεται
Ο Κομάντερ είναι ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου, ενώ στο πολυπληθές προσωπικό θα προστεθεί και μια γάτα τον Ιανουάριο

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν παρουσίασε τη Δευτέρα το νεότερο μέλος της οικογένειάς του, ένα καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό που ονομάζεται Κομάντερ, ενώ το γραφείο της πρώτης κυρίας ανακοίνωσε ότι η γάτα που υποσχέθηκε πριν από ένα χρόνο να φέρει στον Λευκό Οίκο θα καταφθάσει τελικά τον Ιανουάριο.

Αλλά τα νέα δεν ήταν τόσο καλά για ένα άλλο μέλος της οικογένειας των ζώων Μπάιντεν. Η οικογένεια αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο για τον άλλο γερμανικό ποιμενικό, τον Μέιτζορ, να ζήσει σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον με φίλους, μετά κάποια περιστατικά με… δαγκώματα.

Ο Μπάιντεν μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του τριών μηνών αρσενικού κουταβιού με λεζάντα που έγραφε: «Καλώς ήλθατε στον Λευκό Οίκο, Κομάντερ (διοικητή)». Δημοσίευσε επίσης ένα σύντομο βίντεο με τον ίδιο να πετάει μια μπάλα στον Κομάντερ και να τον πηγαίνει βόλτα στον Λευκό Οίκο.

Ο Κομάντερ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου και έφτασε στον Λευκό Οίκο το απόγευμα της Δευτέρας, δώρο από τον αδελφό του προέδρου, Τζέιμς Μπάιντεν και την κουνιάδα του Σάρα Μπάιντεν, σύμφωνα με τον Μάικλ ΛαΡόσα, εκπρόσωπο της πρώτης κυρίας, Τζιλ Μπάιντεν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments