Ελλάδα

Επίθεση στα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τον Δημήτρη Δανίκα

Επίθεση στα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τον Δημήτρη Δανίκα
Aναφέρεται στις γυναίκες που καταγγέλλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αντιδράσεις προκαλούν οι αναφορές του Δημήτρη Δανίκα στα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο δημοσιογράφος σε άρθρο του κατηγορεί τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον παρουσιαστή για διαρροή στο διαδίκτυο ιδιωτικών τους στιγμών, πως «με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα».

Ο Δημήτρης Δανίκας στο άρθρο του με τίτλο: «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ» περιγράφει αναλυτικά σκηνές των επίμαχων βίντεο και αναφέρεται στα θύματα του παρουσιαστή με αναφορές που υπερβαίνουν τα όρια της ευπρέπειας.

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω «επωνυμίας» έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι», αναφέρει σε ένα σημείο του κειμένου του ο δημοσιογράφος. Μάλιστα, όπως αναφέρει «τα θύματα είχαν οικονομικό όφελος».

Όπως ήταν φυσικό το κείμενο του Δανίκα προκάλεσε έκρηξη στα social media με τους περισσότερους χρήστες να θυμούνται και παλαιότερα κείμενά του και να απαντούν με ανάλογο ύφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments