Τεχνολογία

JBL: Έρχονται ακουστικά με την υπογραφή Αντετοκούνμπο

JBL: Έρχονται ακουστικά με την υπογραφή Αντετοκούνμπο
JBL: Η εταιρεία γιορτάζει την συνεργασία της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κυκλοφορώντας δύο μοντέλα ακουστικών της με την υπογραφή του Greek Freak.

Για πρώτη φορά η JBL ξεκινά μία συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κυκλοφορώντας δύο νέα μοντέλα. Τα JBL Tour One και Endurance Peak II Freak Editions. Στο κουτί και το περίβλημα των δύο μοντέλων ξεχωρίζει το πρόσωπο του Γιάννη, ο χάρτης της χώρας μας, αλλά και το αυτόγραφό του.

Η JBL έφτιαξε και ένα ειδικό site με υποστήριξη τεχνολογίας AR που καλεί τον χρήστη να βγάλει μια φωτογραφία και να του δημιουργήσει στην οθόνη ένα άγαλμα του Γιάννη για να το τοποθετήσει οπουδήποτε θέλει (εικονικά) στο χώρο του. Στο λογαριασμό της στο TikTok, μάλιστα, «τρέχει» και ένα διαγωνισμό με τον Έλληνα αθλητή να δείχνει ελληνικούς χορούς.

Η διαφημιστική καμπάνια στην Times Square

Ήδη έχει ξεκινήσει και μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τα νέα ακουστικά με σύνθημα «Το ταξίδι συνεχίζεται» που έχει «ντύσει» τις οθόνες της Times Square στη Νέα Υόρκη και άλλους δημοφιλείς προορισμούς εντός ΗΠΑ.

«Για μένα, αφορά κάθε εμπειρία σε ένα ταξίδι, οπότε η οικοδόμηση της σχέσης μου με την JBL ήρθε φυσικά και μου έδωσε την ευκαιρία να αναγνωρίσω και να εκτιμήσω από πού κατάγομαι», είπε ο Αντετοκούνμπο. «Τα ακουστικά JBL έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μου και το να μπορώ να αντιπροσωπεύω την κληρονομιά μου μέσω αυτού του μοναδικού σχεδιασμού μου δίνει την ευκαιρία να πάρω και άλλους σε αυτό το ταξίδι».

Τι αναφέρει ο Ralph Santana

«Ο Γιάννης είναι βασικός πρεσβευτής της JBL για περισσότερα από τρία χρόνια τώρα, οπότε ήμασταν ενθουσιασμένοι που ήθελε να πάει τη συνεργασία στο επόμενο επίπεδο δημιουργώντας ένα μοναδικό σχέδιο», δήλωσε ο Ralph Santana, Chief Marketing Officer της HARMAN. «Από την πρώτη μέρα, ο Γιάννης ήθελε να παίξει βασικό ρόλο στο σχεδιασμό και το λανσάρισμα της σειράς Freak Edition. Δεν μπορείς να ζητήσεις καλύτερο σύντροφο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments