Ελλάδα

Περιστέρι: «Του ζήτησε self test πριν την ερωτική επαφή» – Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον ξυλοδαρμό

Περιστέρι: «Του ζήτησε self test πριν την ερωτική επαφή» – Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον ξυλοδαρμό
Περιστέρι: Ο άνδρας, σύμφωνα με τη γυναίκα, τη χτύπησε όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, καθώς το self test που έκανε εκείνος, βγήκε θετικό.

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τις Αρχές αλλά και το πανελλήνιο , καθώς βγήκε στο φως ότι στο Περιστέρι άνδρας χτύπησε την γυναίκα του  επειδή του ζήτησε self test πριν συνευρεθούν ερωτικά.

Ο άνδρας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, τη χτύπησε όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, καθώς το self test που έκανε εκείνος, βγήκε θετικό και εκείνη προτίμησε να αποφύγει την ερωτική επαφή μαζί του. Περιστέρι

Ο άνδρας ήταν εμβολιασμένος

Ο δικηγόρος του 46χρονου μίλησε σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως η γυναίκα ήταν εμβολιασμένη και ο σύζυγος ανεμβολίαστος. Εκείνη, το τελευταίο διάστημα, απέφευγε να έχουν ερωτικές επαφές, επειδή εκείνος δεν είχε εμβολιαστεί και φοβόταν.

Κάποια μέρα, τελικά, ο άνδρας έκανε το εμβόλιο και τότε εκείνη του ζήτησε να υποβληθεί σε self test, πριν να έχουν σεξουαλικές επαφές. Το τεστ βγήκε θετικό και αυτό προκάλεσε μεγάλους καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Περιστέρι

Τι υποστηρίζει η πλευρά του άνδρα

Η πλευρά του άνδρα, όπως λέει ο δικηγόρος του, υποστηρίζει ότι υπήρξε έντονος καυγάς και αντάλλαξαν άσχημες κουβέντες, αλλά δεν υπήρξε άσκηση βίας σε βάρος της συζύγου.

Επίσης, διευκρίνισε ότι το δεύτερο self test που έκανε ο 46χρονος βγήκε αρνητικό. Ο δικηγόρος λέει πως δεν είναι μια απλή υπόθεση, καθώς εάν γίνει μήνυση από τη γυναίκα, ο άνδρας πλέον «διώκεται αυτεπαγγέλτως και δεν μπορεί να ανακαλέσει την καταγγελία η σύζυγος του». Οι δύο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί και αυτή τη στιγμή μένουν σε διαφορετικά σπίτια στο Περιστέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments