Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτά είναι τα σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτά είναι τα σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό
Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα ακίνητα του Πέτρου Φιλιππίδη - Σε άθλια οικονομική κατάσταση η οικογένειά του

Στο σφυρί βγαίνουν τα σπίτια του υπόδικου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του. Το ζευγάρι διέθετε ένα εξοχικό σπίτι στο Σοφικό Κορίνθου που πρόκειται να πλειστηριαστεί στις 19 Ιανουαρίου και μάλιστα ο πλειστηριαμσός θα γίνει ηλεκτρονικά.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός θα διεξαχθεί για τη μεζονέτα τριών επιπέδων του ζευγαριού στο Ψυχικό και έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου. Πέτρος Φιλιππίδης: Βγαίνει σε πλειστηριασμό το εξοχικό του | Zappit

Ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο του ζευγαριού είναι το πατρικό σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στα Ιωάννινα, στο οποίο σκόπευε να αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο ηθοποιός.

 Χρεοκοπημένος ο ηθοποιός με τεράστιες οφειλές

O γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης φαίνεται να είναι χρεοκοπημένος, ενώ η οικογένεια βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Ο πρώτος ηθοποιός που θα καθίσει στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες του κινήματος metoo είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα. Συνεπεία αυτών ο ηθοποιός βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, χρωστάει ένα τεράστιο χρηματικό πόσο στις τράπεζες σε δάνεια στα οποία έχουν μπει εγγυητές μέλη της οικογένειας του. svg%3E

“Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική”

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό: «Υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα που ταλανίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη και την οικογένειά του. Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια υπήρχαν, έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

»Μου μεταφέρουν πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα του Φιλιππίδη: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments