Πολιτική

Φόρτωμας για κορωνοϊό: Με πήγε πίσω η διασωλήνωση

Φόρτωμας για κορωνοϊό: Με πήγε πίσω η διασωλήνωση
Φόρτωμας: Ο βουλευτής της ΝΔ που είχε διασωληνωθεί λόγω του ότι είχε νοσήσει από κορωνοϊό, μίλησε σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και έφτασε να διασωληνωθεί στο 251 ΓΝΑ. Ο βουλευτής της ΝΔ, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου αποσωληνώθηκε και μιλάει σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του.

Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ απευθύνει έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν και αναφέρει  «Κόλλησα κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή. Την Πέμπτη είχα ένα self test έκανα που έδειξε ότι είχα τον ιό. Κυριακή το βράδυ είχα δύσπνοια και βήχα πολύ πιο έντονο και την Δευτέρα πρωί έκανα μία ακτινογραφία που έδειξε ότι είχα συμπτώματα στους δύο πνεύμονες. Έκανα την εισαγωγή από εκεί και μετά έκατσα δύο μέρες και διασωληνώθηκα στην ΜΕΘ», είπε, μιλώντας στο Mega.

“Ήταν μία δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου και η αποκατάσταση είναι σημαντική αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχα κάνει το εμβόλιο”

O κ. Φόρτωμας, γρήγορα παρουσίασε βελτίωση με το οξυγόνο να επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσωληνώσουν. «Η διασωλήνωση με έχει πάει πολύ πίσω οπότε αυτό θέλει σιγά σιγά αποκατάσταση. Είμαι ακόμα με το οξυγόνο, παίρνω ακόμα αντιβίωση και φάρμακα. Οπότε κάνω κάποιες κινήσεις σηκώνομαι σιγά σιγά αλλά δεν έχω πλήρη αποκατάσταση και αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα βήμα – βήμα. Η αδυναμία είναι κυρίως γιατί μιλάμε για μία καταστολή πλήρη του οργανισμού».

Ο βουλευτής της ΝΔ προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς, όπως λέει, στην περίπτωσή του το εμβόλιο υπήρξε αποδεδειγμένα, η σωτηρία του.

«Ήταν μία δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου και η αποκατάσταση είναι σημαντική αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχα κάνει το εμβόλιο. Είχα κάνει και τις δύο δόσεις, AstraZeneca. To εμβόλιο που είναι το μοναδικό όπλο το οποίο διαθέτει η επιστήμη για τον κορονοϊό, το οποίο προστατεύει ακόμα και εμένα σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι, με προφύλαξε ώστε να μην διασωληνωθώ πολλές περισσότερες ημέρες, από περισσότερες επιπλοκές», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments