Διεθνή

Μιχάλης Ρακιντζής: Αυτό είναι το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά του BBC

Μιχάλης Ρακιντζής: Αυτό είναι το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά του BBC
Μιχάλης Ρακιντζής: Το τραγούδι που έγραψε ιστορία τα 90s «Δικός Σου Για Πάντα», ακούγεται στη σειρά «The Tourist» του BBC.

Το τραγούδι που έγραψε ιστορία στα 90s «Δικός Σου Για Πάντα», σε στίχους και μουσική Μιχάλη Ρακιντζή και Σοφίας Αρβανίτη, ακούγεται στη σειρά «The Tourist» του BBC. Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά μυστηρίου, έξι επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan), που τον έμαθε το κοινό καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στις ταινίες «Fifty Shades of Grey». Αυτή τη φορά τον βλέπουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό, σε ρόλο ενός θύματος αυτοκινητιστικού ατυχήματος που ξυπνάει στο νοσοκομείο με αμνησία. Πού να ο φανταζόταν ο Μιχάλης Ρακιντζής ότι μετά από τόσο χρόνια θα ξανά έκανε τόση μεγάλη επιτυχία και αυτή τη φορά διεθνή.

Το κομμάτι του Μιχάλη Ρακιντζή ακούστηκε στο αυτοκίνητο και το τραγουδά ένας από τους πρωταγωνιστές της μίνι σειράς. O λόγος για τον Alex Dimitriades, που υποδύεται τον Kosta Panigiris, μια φιγούρα που φαίνεται να έχει μια περίεργη εξοικείωση με το θύμα και το ατύχημά του με κάποιον άγνωστο τρόπο. Μιχάλης Ρακιντζής

Όλο το σκηνικό μοιάζει να είναι βγαλμένο από τα θρυλικά 90s

Ο Δημητριάδης είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του ως Νικ Πολίδης στη ρομαντική κωμωδία του 1993 «The Heartbreak Kid» και ως Νικ Πούλος στη σειρά «Heartbreak High».

Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Βασιλιάδες της Μυκόνου» του Ελληνοαυστραλού Νίκου Γιαννόπουλου, και στην ταινία «Το γαμήλιο πάρτι» ελληνικής παραγωγής, όπου πρωταγωνίστησε με την Φαίη Ξυλά. Το 2018 έπαιξε τον ντετέκτιβ Πίτερ Αλεξιάδη στο δράμα του BBC «One The Cry». Όλο το σκηνικό μοιάζει να είναι βγαλμένο από τα θρυλικά 90s αφού ακόμη και το αυτοκίνητο είναι εκείνης της αγαπημένης εποχής.

Μιχάλης Ρακιντζής: Το κομμάτι που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments