Οικονομία

Κώστας Σκρέκας: Ξεκινάει πρόγραμμα επιδότησης ανακύκλωσης παλιών ηλεκτρικών συσκευών

Κώστας Σκρέκας: Ξεκινάει πρόγραμμα επιδότησης ανακύκλωσης παλιών ηλεκτρικών συσκευών
Κώστας Σκρέκας: Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα επιδότησης ανακύκλωσης παλιών ηλεκτρικών συσκευών, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα επιδότησης ανακύκλωσης παλιών ηλεκτρικών συσκευών, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό σχεδόν έχει ολοκληρωθεί ο οδηγός του προγράμματος και δικαιούχοι θα είναι όλοι οι Έλληνες αλλά με κριτήρια προτεραιοποίησης ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση και θα συνδεθεί με την απόσυρση των παλαιών συσκευών.

Κώστας Σκρέκας: Πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει φέτος αλλά θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, καθώς σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα όποτε προκύπτουν κονδύλια θα αυξάνεται και η χρηματοδότησή του. Στόχος της εν λόγω κίνησης είναι όλα τα σπίτια «να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τις παλαιές ενεργοβόρες συσκευές με καινούριες, ώστε να μειώσουμε και κόστος ρεύματος και να βοηθήσουμε περιβάλλον και να έχουν μια πολύ καλύτερη οικοσκευή στο σπίτι τους».

Τι ανέφερε στο τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε νέα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση, προαναγγέλλοντας πρόγραμμα επιδότησης για ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών. Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε πρόγραμμα επιδότησης για την αντικατάσταση των παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, οι οποίες στη συνέχεια θα ανακυκλώνονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments