Αθλητισμός

Κουλιμπαλί: Τα νεότερα για την υγεία του – Το μήνυμα της συζύγου του

Κουλιμπαλί: Τα νεότερα για την υγεία του – Το μήνυμα της συζύγου του
Η κατάρρευση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ανέσυρε οδυνηρές μνήμες από την αντίστοιχη του Έρικσεν πέρυσι το καλοκαίρι στο Euro

Στην κατάσταση της υγείας του Ουσμάν Κουλιμπαλί, αναφέρθηκε στο πρώτο μήνυμά της η σύζυγός του, λίγες ώρες μετά την κατάρρευση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο, σε αγώνα στο Κατάρ, ανασύροντας μνήμες της αντίστοιχης του Έρικσεν το περασμένο καλοκαίρι, στο Euro.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, σόκαρε την παγκόσμια αθλητική κοινότητα, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αλ Oυάκρα με την Αλ Ραγιάν, για το πρωτάθλημα του Κατάρ, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε η άμεση επέμβαση του ιατρικού προσωπικού για να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 32χρονος άσος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έγινε ανάνηψη από τους γιατρούς, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να βελτιώνεται.

Την Κυριακή, δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω Twitter μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο

Νωρίτερα η γυναίκα του, Αουρέλιε, στο πρώτο μήνυμά της για το περιστατικό, ενημέρωσε για την κατάσταση του πρώην «πράσινου» ποδοσφαιριστή.

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης, ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση λόγω του καρδιακού επεισοδίου, ανακτά τις αισθήσεις του αργά αλλά σταθερά. Βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Το μήνυμα της συζύγου του

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού

Στην είδηση της κατάρρευσης, άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού, της πρώην ομάδας του Ουσμάν.

Στο μήνυμα της ΠΑΕ στα social media αναφέρεται: «Θα κερδίσεις αυτή τη μάχη Ουσμάν! Να γίνεις σύντομα καλά φίλε!».

Η καριέρα του στην Ελλάδα

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποχώρησε τον Παναθηναϊκό, μετά από τριετή παραμονή. Οι «πράσινοι» τον είχαν αποκτήσει το 2016 από τον Πλατανιά, όπου είχε εντυπωσιάσει.

Έπειτα από το πενταετές πέρασμά του από την Ελλάδα, ο δεξιός μπακ από το Μάλι άφησε την Ευρώπη, προκειμένου να αγωνιστεί στην Αλ Ουάκρα του Κατάρ.

Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο 30χρονος άφησε το ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από 102 συμμετοχές με τις φανέλες των Πλατανιά και Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments