Διεθνή

Γαλλία: Αντιεμβολιαστές στην κηδεία των εκκεντρικών αδερφών Μπογκντάνοφ

Γαλλία: Αντιεμβολιαστές στην κηδεία των εκκεντρικών αδερφών Μπογκντάνοφ
Οι εκκεντρικοί δίδυμοι πέθαναν με διαφορά μιας εβδομάδας από κορωνοϊό

Πλήθος αντιεμβολιαστών συνόδευσε στην «τελευταία κατοικία» τους, τους εκκεντρικούς αδερφούς Μπογκντάνοφ, οι οποίοι πέθαναν από κορωνοϊό με διαφορά μιας εβδομάδας

Ο δίδυμοι Ιγκόρ και ο Γκρίτσκα Μπογκντάνοφ, διάσημοι Γάλλοι σταρ της δεκαετίας 1980 ήταν ανεμβολίαστοι.

Στην κηδεία που έγινε στην Πόλη του Φωτός ένα μεγάλο πλήθος μαζεύτηκε για την εξόδιο ακολουθία, στην εκκλησία Madeleine.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο πρώην υπουργός Λουκ Φέρι και ο τραγουδιστής Francis Lalanne, μια εξέχουσα φιγούρα στο γαλλικό αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Στην τελετή υπήρχε μια φωτογραφία των δίδυμων με το ρητό που τους έκανε διάσημους: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο σύμπαν!».

Η επιστημονική εκπομπή των 80s

Οι δίδυμοι έγιναν γνωστοί από την παρουσίαση της επιστημονικής εκπομπής των 80s, Temps X στο TF1, πριν γίνουν αρχίσουν να ασχολούνται με τη συγγραφή επιστημονικών βιβλίων. Το 2002 παρουσίασαν ένα εβδομαδιαίο τηλεοπτικό σόου με το όνομα «Rayon X» στο κανάλι France 2. Και τον Αύγουστο του 2004 παρουσίασαν ένα ειδικό πρόγραμμα 90 λεπτών για την κοσμολογία. Πολύ αναγνωρίσιμοι στη Γαλλία και αγαπημένο θέμα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών της χώρας, οι δίδυμοι είχαν πρόσφατα πει πως είχαν συμμετάσχει στη δημιουργία του Bitcoin. Μάλιστα, μια θεωρία συνωμοσίας τους ήθελε να ελέγχουν τις αγορές. Ο Ιγκόρ ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά ότι σχεδίαζαν να λανσάρουν στην αγορά το δικό τους κρυπτονόμισμα, το Exocoin.

Ναι μεν αλλά για τις πλαστικές

Οι αδερφοί Μπογκντάνοφ, αν και αρνούνταν ότι είχαν κάνει πλαστικές επεμβάσεις, παραδέχονταν ωστόσο ότι «πειραματίζονταν», κάτι που άλλωστε φαινόταν στα  παραμορφωμένα πρόσωπα τους. Οι ίδιοι βέβαια δήλωναν υπερήφανοι που είχαν εξωγήινα πρόσωπα».

Απόγονοι ευγενών

Ο Ιγκόρ και ο Γκρίτσκα γεννήθηκαν το 1949 σε ένα κάστρο στη Γασκόνη, όπου μεγάλωσαν και ανατράφηκαν από τη γιαγιά τους Bertha, που πέθανε το 1982.

Ήταν απόγονοι ευγενών οικογενειών, της βοημικής οικογένειας Kolowrat από τη πλευρά της μητέρας τους, και από μια ευγενή οικογένεια μουσουλμάνων Τατάρων από τη πλευρά του πατέρα τους, τιμητικός τίτλος που είχε δοθεί από τον τσάρο Fedor III της Ρωσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments