Πολιτική

Χατζηδάκης για ανεργία: Στα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με έργο

Χατζηδάκης για ανεργία: Στα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με έργο
Χατζηδάκης για ανεργία: Σύσκεψη παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ  έλαβε χώρα σήμερα.

Σύσκεψη παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ  έλαβε χώρα σήμερα. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού ο οποίος ενημερώθηκε επίσης από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, για τα αποτελέσματα των προγραμμάτων τόνωσης της απασχόλησης την τελευταία διετία.

Χατζηδάκης για ανεργία: Στα μεγάλα λόγια απαντάμε με έργο

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι:

Η ανεργία μειώθηκε από 17,2% τον Ιούλιο 2019 σε 13,4% τον Νοέμβριο 2021. Ο ΟΑΕΔ έχει συμβάλει πολύ σε αυτό: Με 50.000 θέσεις εργασίας τους τελευταίους 18 μήνες, που το 38% αφορούσε νέους. Και το 2022 θα δημιουργήσει ακόμα 86.000! Στα μεγάλα λόγια του #ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με έργο!

Δείτε την ανάρτηση

Χατζηδάκης για ανεργία: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να μας κουνάει το δάχτυλο

Ο #ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να μας κουνάει το δάκτυλο για την ανεργία, αλλά επί 4 χρόνια δημιουργήθηκαν μέσω ΟΑΕΔ 42.000 θέσεις εργασίας. Ενώ με εμάς τους «ανάλγητους» μόνο τους τελευταίους 18 μήνες έχουν ανοίξει 50.000! Υπερτριπλασιασμός δηλαδή ετησίως των νέων θέσεων εργασίας!

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments