Τεχνολογία

Google Meet: Νέα λειτουργία μεταφράζει αυτόματα όσα λέγονται

Google Meet: Νέα λειτουργία μεταφράζει αυτόματα όσα λέγονται
Google Meet: Μετά από πέντε μήνες δοκιμών, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι πλέον οι τηλεδιασκέψεις θα μεταφράζονται σε πραγματικό χρόνο.
Google Meet: Μετά από πέντε μήνες δοκιμών, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι πλέον οι τηλεδιασκέψεις θα μεταφράζονται σε πραγματικό χρόνο.

Το Google Meet είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιείται για τηλεδιασκέψεις, ενώ η Google δίνει στους χρήστες όλο και περισσότερες δυνατότητες. Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε πως μετά από πολλούς μήνες δοκιμών, έρχεται μία νέα λειτουργία για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο στις τηλεδιασκέψεις.

Σύμφωνα με τη νέα λειτουργία, θα μεταφράζονται αυτόματα όσα λέγονται από τους συνομιλητές από τη μία γλώσσα στην άλλη και θα παρουσιάζονται σε λεζάντες κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων. Οι μεταφρασμένες λεζάντες μπορούν να προβληθούν στο Google Meet στον ιστό και στις εφαρμογές Meet για κινητά.

Google

Πως θα λειτουργεί

Η Google υποστηρίζει ότι οι μεταφρασμένες λεζάντες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για συσκέψεις ή εκπαιδευτικές συναντήσεις με πολύγλωσσες ομάδες. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στους συμμετέχοντες μιας σύσκεψης, εάν η σύσκεψη οργανώνεται από έναν χρήστη που χρησιμοποιεί την beta έκδοση ή την κατάλληλη έκδοση του Google Workspace.

Η λειτουργία μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο διατίθεται για συσκέψεις που διοργανώνονται από άτομα με premium-end συνδρομή Workspace, συμπεριλαμβανομένων των Workspace Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Teaching & Learning Upgrade και Education Plus.

Σε ποιες γλώσσες είναι διαθέσιμη

Δεν είναι διαθέσιμη για συσκέψεις που διοργανώνονται από Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Enterprise Essentials, Google Workspace for Education Fundamentals, Google Workspace for Education Standard, Frontline και Nonprofits, καθώς και πελάτες G Suite Basic και Business. Δεν είναι επίσης διαθέσιμο για χρήστες με προσωπικούς λογαριασμούς Google.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στις περιοχές της Ευρώπης για αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά (Βραζιλία), ισπανικά (Μεξικό), ισπανικά (Ισπανία). Στη Βόρεια Αμερική και τη Λατινική Αμερική, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν γερμανικά, πορτογαλικά (Βραζιλία) και ισπανικά (Μεξικό).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments