Διεθνή

Jon Tenney: Το νέο φλέρτ της της Carrie Bradshaw στο «And Just Like That»

Jon Tenney: Το νέο φλέρτ της της Carrie Bradshaw στο «And Just Like That»
Jon Tenney: Μετά τον θάνατο του συζύγου της η ηρωίδα ζει ένα καινούριο φλερτ, στο πρόσωπο του «Peter», τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός.

Διέρρευσαν πληροφορίες με τις νέες παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του «And Just Like That», με την Carrie Bradshaw σε ερωτικές στιγμές στους δρόμους της Νέας Υόρκης με έναν άντρα που δεν ήταν ο Mr Big. Μετά τον θάνατο του συζύγου της η ηρωίδα ζει ένα καινούριο φλερτ, στο πρόσωπο του «Peter», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Jon Tenney. Jon Tenney

Το πρώτο τους ραντεβού

Ο Peter, όπως θα παρακολουθήσουμε στην ιστορία της σειράς, είναι χήρος: έχει πεθάνει πρόσφατα η γυναίκα του από καρκίνο των ωοθηκών. Γνωρίζεται με την Carrie σε μια εφαρμογή γνωριμιών και βγαίνουν πρώτο ραντεβού σε ένα εστιατόριο του Μανχάταν. Στη διάρκεια του ραντεβού τους, ο Peter εξομολογείται ότι είναι το πρώτο ερωτικό δείπνο που βγαίνει μετά το θάνατο της συζύγου του.

Και οι δύο μεθούν και καταλήγουν να φιλιούνται παθιασμένα στο πεζοδρόμιο. Ακόμα όμως και όταν υποχωρεί η επίδραση του αλκοόλ, αποφασίζουν να ξανά βγούνε. Μέχρι το τέλος του επεισοδίου, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένα νέο ειδύλλιο και ότι ο ρόλος του Tenney είναι κάτι παραπάνω από μια γκεστ εμφάνιση.

Πού τον έχουμε ξαναδεί τον Jon Tenney

Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση, με γκεστ εμφανίσεις στις σειρές «Brothers & Sisters», «Will & Grace», «The Newsroom» και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Major Crimes», σε όλες τις σεζόν της, από το 2012 έως το 2016. Συμμετείχε επίσης στη «Scandal», με πρωταγωνίστρια την Kerry Washington.

Jon Tenney

Η αληθινή ερωτική του ζωή

Ο ηθοποιός έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τη σταρ της σειράς «Desparate Housewives», Terri Hatcher. Πλέον όμως, εδώ και εννέα χρόνια, είναι παντρεμένος με την κινηματογραφική και θεατρική παραγωγό Leslie Urdang.

Έχει μία κόρη, από τον πρώτο του γάμο: την 24χρονη σήμερα Emerson Rose Tenney, απόφοιτο σπουδών λογοτεχνίας, η οποία έχει δανείσει τη φωνή της σε animations όπως η ταινία «Coraline

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments