Διεθνή

Lockdown: Κινέζα παγιδεύτηκε σε ατελείωτο ραντεβού στα τυφλά

Lockdown: Κινέζα παγιδεύτηκε σε ατελείωτο ραντεβού στα τυφλά
Η κοπέλα αναγκάστηκε να μείνει μαζί του μέχρι το τέλος του lockdown

Μπορείτε να φανταστείτε να βρισκόσασταν εγκλωβισμένοι σε ένα ραντεβού στα τυφλά που δεν έχει τέλος;

Αυτό συνέβη σε μια γυναίκα στην Κίνα, της οποίας τα βίντεο-μπλογκ σχετικά με το lockdown σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού στα τυφλά έχουν γίνει viral.

Πάνω από 100 κρούσματα ιού έχουν αναφερθεί στην πόλη Zhengzhou της κεντρικής Κίνας από την περασμένη εβδομάδα, καθώς η Κίνα αγωνίζεται να περιορίσει πολλαπλά τοπικά κρούσματα των παραλλαγών Δέλτα και Όμικρον.

Ολόκληρα τμήματα της πόλης τέθηκαν σε lockdown απότομα στις αρχές του μήνα, όταν μια γυναίκα με το επώνυμο Wang δειπνούσε με ένα ραντεβού στα τυφλά.

«Ακριβώς αφότου έφτασα στη Zhengzhou, υπήρξε ένα ξέσπασμα και η κοινότητά του τέθηκε σε lockdown και δεν μπορούσα να φύγω», είπε η Wang στο περιοδικό The Paper, προσθέτοντας ότι πήγε εκεί για μια εβδομάδα-  σε μακρινό ταξίδι για ώστε να συναντήσει πιθανούς συντρόφους.

«Μεγαλώνω και η οικογένειά μου με σύστησε σε 10 άνδρες… Το πέμπτο ραντεβού ήθελε να επιδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο».

Από τότε, η Wang έχει δημοσιεύσει σύντομα βίντεο που απεικονίζουν την καθημερινή της ζωή σε lockdown, με το ραντεβού της να της μαγειρεύει, να κάνει δουλειές του σπιτιού και να δουλεύει στον φορητό υπολογιστή του ενώ εκείνη κοιμάται.

Το ραντεβού δεν πάει και άσχημα…

Το περίεργο αυτό ραντεβού στα τυφλά δεν πάει και πολύ άσχημα, ωστόσο μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το ρομάντσο μεταξύ τους δεν έχει ακόμη ανθίσει, σύμφωνα με την Wang που λέει ότι αναζητά έναν πιο ομιλητικό σύντροφο.

«Πέρα από το γεγονός ότι είναι βουβός σαν ένα ξύλινο μανεκέν, όλα τα άλλα (για αυτόν) είναι αρκετά καλά», είπε ο Wang στο The Paper. «Παρόλο που το φαγητό του είναι μέτριο, εξακολουθεί να είναι πρόθυμος να μαγειρέψει, κάτι που νομίζω ότι είναι υπέροχο».

Η Wang δεν αποκάλυψε την ηλικία της ή την ταυτότητα του άνδρα στα βίντεο.

Τα σχετικά hashtag έχουν συγκεντρώσει πάνω από έξι εκατομμύρια προβολές στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Ωστόσο, η Wang είπε ότι η πρόσφατη αύξηση της προσοχής στις ζωές τους, την ώθησε να αφαιρέσει τα βίντεο.

«Τον καλούσαν φίλοι και νομίζω ότι αυτό σίγουρα επηρέασε τη ζωή του, οπότε τα έχω αφαιρέσει προς το παρόν», είπε.

«Ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας… Ελπίζω το lockdown να τελειώσει σύντομα και οι ανύπαντρες αδερφές μου επίσης να βρουν μια σχέση σύντομα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments