Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: Τι αποκαλύπτει η 17χρονη φίλη της Γεωργίας

Βιασμός 24χρονης: Τι αποκαλύπτει η 17χρονη φίλη της Γεωργίας
Η 17χρονη μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά και στην απόφασή τους να φύγουν

Η 17χρονη φίλη της Γεωργίας κατέθεσε για τις στιγμές που έζησαν στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν η κοπέλα πέσει θύμα βιασμού τη βραδιά του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, δίνοντας λεπτομέρειες για το τι είδαν στο δωμάτιο, στο περιστατικό με το περιπολικό που έγινε γνωστό, αλλά και στην απόφασή τους να αποχωρήσουν.

Δεν ήθελα να μείνω

«Φτάσαμε στο δωμάτιο 401 όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε – έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες, μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα».

Έφτασε περιπολικό

«Λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: “Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ!”, αφήνοντας υπονοούμενα» συμπλήρωσε η 17χρονη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τι έγινε όταν αποφάσισαν να φύγουν.

«Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι» σημείωσε η νεαρή κοπέλα, προσθέτοντας πως «έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments