Διεθνή

10χρονο αγόρι: Παιδί με σοβαρά εγκαύματα φτιάχνει γλυκά για να πληρώσει τις επεμβάσεις του

10χρονο αγόρι: Παιδί με σοβαρά εγκαύματα φτιάχνει γλυκά για να πληρώσει τις επεμβάσεις του

Πηγή Φωτογραφίας: boredpanda

10χρονο αγόρι: Πριν από 3 χρόνια ο μικρός Joaquín Nahuel είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αποκομίσει εγκαύματα.

Πριν από 3 χρόνια ο μικρός Joaquín Nahuel είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα όταν μαζί με τον αδερφό του επιχείρησαν να ρίξουν οινόπνευμα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και να αποκομίσουν στο δέρμα τους εγκαύματα.Η ιστορία του Joaquín στην Αργεντινή έγινε γνωστή πριν από μερικές εβδομάδες στο Instagram, όταν το 10χρονο αγόρι δημοσίευσε μια δημοσίευση για την ιστορία του και μερικές από τις δουλειές του που γρήγορα έγιναν viral καθώς ο κόσμος ήθελε να δείξει την υποστήριξή του.

10χρονο αγόρι: Καήκε στο 25% του δέρματος του

10χρονο Αγόρι

Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο Joaquin, ο οποίος κάηκε στο 25% του δέρματος του, στα χέρια, τον λαιμό και το πρόσωπο. Αμέσως μετά, όμως, άρχισε για τον 10χρονο ο γολγοθάς της αποκατάστασης, η οποία εκτός την μεγάλη ανηφόρα που έπρεπε να ανεβεί και να σταθεί στα πόδια του, έπρεπε να εξασφαλίσει και με έναν τρόπο και το υψηλό κόστος. Μετά την επούλωση, ο μικρός έπρεπε να κάνει ακόμα 4 επεμβάσεις για την ανάπλαση του δέρματος στο πρόσωπό του, οι οποίες ήταν δύσκολο να καλυφθούν οικονομικά από την οικογένειά του.

Τον Joaquin δεν τον πτόησε η οικονομική δίνη που βρίσκεται εκείνος και η οικογένεια του.  Αποφάσισε να κάνει κάτι ο ίδιος για να συγκεντρώσει τα χρήματα που ήθελε η αποκατάστασή του. Άρχισε να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και να τα πουλάει, ώσπου να έρθει η στιγμή να κάνει τις πολυπόθητες επεμβάσεις με τα χρήματα που απέκτησε με τον κόπο του.

10χρονο αγόρι: Ο παππούς του είχε μάθει από νωρίς πώς να φτιάχνει γλυκά και τούρτες

«Ήταν τα γενέθλια της μαμάς μας», θυμάται ο μικρός, «και παίζαμε με τον αδερφό μου όταν κάναμε κάτι πολύ επικίνδυνο και πήραμε και οι δύο φωτιά». Ευτυχώς, ο παππούς του μικρού του είχε μάθει από νωρίς πώς να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και έτσι είχε ένα σημαντικό εφόδιο στον αγώνα που έμελλε να δώσει σε τόσο πρώιμη ηλικία.

10χρονο Αγόρι

Ωστόσο, πριν από μια εβδομάδα κατάφερε να παραδώσει μια τούρτα στους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς (μια ομάδα ποδοσφαίρου στην Αργεντινή), και η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Twitter με αυτήν ακριβώς τη λεζάντα:

«Ελπίζω να το απολαύσατε και αν όχι, υπόσχομαι ότι το επόμενο θα είναι καλύτερο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments