Πολιτική

Άδωνις κατά Πολάκη: Είσαι ο αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Άδωνις κατά Πολάκη: Είσαι ο αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος
«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά και τα αντιιικά, αλλά όχι για τα εμβόλια», είπε ο κ. Γεωργιάδης

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη με αφορμή συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων καθώς και για τα φάρμακα κατά του κορωνοϊού. Ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά και τα αντιιικά, αλλά όχι για τα εμβόλια», ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόνισε: «Όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό, πώς αφήνετε στην Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι’ αυτό τον δείκτη;».

Η απάντηση Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης από τη μεριά του επέμεινε στις θέσεις που έχει εκφράσει κατά το παρελθόν όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της Covid-19, υπογραμμίζοντας πως «τελικά, οι εξελίξεις με δικαίωσαν. Ασκώ την ιατρική 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα. Ανοίξτε μάτια σας και δείτε τί απ’ από όσα είπα από πέρυσι για τα εμβόλια, την πανδημία και την αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό», ως αιχμή στον κ. Γεωργιάδη. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments