Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Δείτε φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήνα [pics]

Κακοκαιρία Ελπίδα: Δείτε φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήνα [pics]
Κακοκαιρία Ελπίδα: Στα "λευκά" ντύθηκε το λεκανοπέδιο της Αττικής από νωρίς το πρωί της Δευτέρας λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδας" που πλήττει τη χώρα.

Στα “λευκά” ντύθηκε το λεκανοπέδιο της Αττικής από νωρίς το πρωί της Δευτέρας λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδας” που πλήττει τη χώρα. Εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης έχουν προκληθεί μέχρι στιγμής πάρα πολλές δυσκολίες στο οδικό δίκτυο ενώ νωρίτερα υπήρξε και παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάσταση στην Αττική Οδό.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν  ευθύνες για το αδίκημα  της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.

Όπως είναι γνωστό, από το πρωί στην Αττική Οδό επικρατούσε κυκλοφοριακό χάος ειδικά στο κομμάτι από Παιανία έως Μεταμόρφωση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως επίσης και στις εισόδους.

Δείτε φωτογραφίες από την Αττική

Από την Ηρώδου Αττικού

Από την Αγίου Κοσμά

Στρατός στην Αττική Οδό για τον απεγκλωβισμό οδηγών

Επιχείρηση του στρατού βρίσκεται το βράδυ της Δευτέρας σε εξέλιξη στην Αττική Οδό, προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται εγκλωβισμένοι για παραπάνω από πέντε ώρες στα οχήματά τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού από έξι σημεία. «Το μέλημά μας είναι πως θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Κατά την απογευματινή ενημέρωση ο κ.Στυλιανίδης επέρριψε ευθύνες στην Αττική Οδό για το χάος που επικρατεί, ενώ υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην Αττική Οδό όπου δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό παρά τις συσκέψεις στις οποίες υποσχέθηκαν ότι θα έχουν επάρκεια μέσων. Πιστεύω ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες αυτή θα είναι η εισήγησή μου στον πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι οφείλουμε μία συγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν».

Το pagenews.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής

Από τη Λεωφόρο Μαραθώνος τις πρωινές ώρες

Από τα Βόρεια Προάστια κατά τις πρώτες πρωινές ώρες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments