Lifestyle

Εριέττα Κούρκουλου: Αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της

Εριέττα Κούρκουλου: Αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της
Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τον τελευταίο καιρό απέχει από τα social media.

Μία από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της περνά η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με τον σύζυγό της, καθώς σε λιγότερο από 3 μήνες θα έρθει στο κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η ίδια είχε ανεβάσει φωτογραφία και με τον γυναικολόγο της. 

Με μία αγαπησιάρικη ανάρτηση στο Instagram, δείχνει στους followers της, την φουσκωμένη κοιλίτσα της, τους ευχαριστεί για το ενδιαφέρον τους, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τον τελευταίο καιρό απέχει από τα social media και το πιο σημαντικό αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στον γιο της και αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από αυτό του πατέρα της, Νίκου που τον έχασε από καρκίνο.

Αναλυτικά η ανάρτησή της γράφεις εξής:

Καλησπέρα σε όλους σας!

Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε 🙏🏻❤️

Ακόμα, η Εριέττα έδωσε συνέντευξη στο διαδικτυακό περιοδικό GΟ BY GΟΝΙΜOTITA, όπου μιλάει για την παιδική της ηλικία, για τη ζωή της, για τον σύζυγό της που είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος από την ίδια αλλά και για την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η Εριέττα έκανε και φωτογράφηση για τη συγκεκριμένη συνέντευξη, όπου είδαμε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει τον γιο της.

Πόσο καιρό πήρε στο ζευγάρι η σύλληψη απαντάει η Εριέτα

«Χρειάστηκε συνολικά 1,5 χρόνος για να φτάσουμε στη σύλληψη του μωρού μας. Επειδή δεν αντιμετωπίζαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα ως ζευγάρι και ευνοούσε και η ηλικία μου τα καταφέραμε σχετικά γρήγορα. Ήταν ένα σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες περιπτώσεις γυναικών που ακούω ότι προσπαθούν 5,6,7 χρόνια, όμως εμένα μου φάνηκε αιώνιο. Υπήρξαν αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, οι οποίες επηρέασαν αρκετά την ψυχολογία μου και κάπου εκεί ξεκίνησα να μοιράζομαι αυτή μας την διαδρομή μέσω των social media».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments