Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1021: Ο Τασκίν όμως ομολογεί πως ο Κερέμ ήταν αυτός που τον έβαλε να κάνει ό,τι έκανε

Ελίφ – Επεισόδιο 1021: Ο Τασκίν όμως ομολογεί πως ο Κερέμ ήταν αυτός που τον έβαλε να κάνει ό,τι έκανε
Ελίφ – Επεισόδιο 1021: Ο Λεβέντ μαθαίνει από την αστυνομία πως ο ύποπτος για την υπόθεση του Κερέμ, ο Τασκίν έχει συλληφθεί και ενημερώνει τη Χουμεϊρά.

Ελίφ – Επεισόδιο 1021

Το σκάνδαλο στην οικογένεια και την εταιρία Χακτανίρ, διαρρέει στον Τύπο. Η Κιγιμέτ και η Μελέκ διαφωνούν έντονα για το αν θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τη Ματσιντέ. Τελικά αποφασίζουν να μην το κάνουν. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Κερέμ, που βρίσκεται στη φυλακή.

Η Ζουλιντέ μαθαίνει πως ο Εμιρχάν είναι άρρωστος. Πηγαίνει να τον δει και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι μαζί της αλλά εκείνος δεν θέλει. Η Ζουλιντέ του λέει την αλήθεια σχετικά με τον πατέρα του.

Ο Μαχίρ δίνει στην Ασλί μια δημόσια ανακοίνωση για να τη δημοσιεύσουν. Η Ράνα κανονίζει μια επείγουσα συνάντηση στην εταιρία και έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαχίρ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να πει τα τελευταία νέα στη Ματσιντέ αλλά η Χουμεϊρά την εμποδίζει και την προειδοποιεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Η Ασλί ενημερώνει συνεχώς τη Χουμεϊρά για όποια εξέλιξη. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην εταιρία και έρχεται αντιμέτωπη με τη Ράνα.

Ελίφ – Επεισόδιο 1021

Ο Λεβέντ μαθαίνει από την αστυνομία πως ο ύποπτος για την υπόθεση του Κερέμ, ο Τασκίν έχει συλληφθεί και ενημερώνει τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά ανακοινώνει σε όλους τα νέα. Αποφασίζουν να κάνουν ένα τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή του Κερέμ.

Ο Μαχίρ τηλεφωνεί στη Μελέκ και όλοι πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Τασκίν όμως ομολογεί πως ο Κερέμ ήταν αυτός που τον έβαλε να κάνει ό,τι έκανε. Όλοι σοκάρονται όταν βλέπουν τον Κερέμ με χειροπέδες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments