Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση της 24χρονης

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση της 24χρονης
Η κοπέλα κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της 24χρονη Γεωργίας

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Εν αναμονή της αποστολής την προσεχή Δευτέρα των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεών της από τα εργαστήρια της Ελβετίας όπου εστάλησαν για ενδελεχή έλεγχο, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ μία γυναίκα φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Η κοπέλα, που διαμένει στην Αθήνα, ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα στο ΑΠΘ

Τη Δευτέρα, όποτε και θα φτάσουν τα αποτελέσματα στο Εργαστήριο του ΑΠΘ, θα παραδοθεί και στις αρμόδιες αρχές η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωχρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για κάποιον λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments