Οικονομία

Πρόταση μομφής Σκυλακάκης: Οι πολίτες θα βιώσουν το 2022 μία οικονομία που θα πηγαίνει κάθε ημέρα καλύτερα

Πρόταση μομφής Σκυλακάκης: Οι πολίτες θα βιώσουν το 2022 μία οικονομία που θα πηγαίνει κάθε ημέρα καλύτερα
Πρόταση μομφής Σκυλακάκης: Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως οι πολίτες θα βιώσουν το 2022 μια οικονομία που θα πηγαίνει καλύτερα κάθε ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης σημείωσε πως οι πολίτες θα βιώσουν το 2022 μια οικονομία που θα πηγαίνει καλύτερα κάθε ημέρα. «Πρέπει να είμαστε συνετοί και μετρημένοι με τα δημοσιονομικά γιατί έχουμε την ανάγκη να μειώσουμε το έλλειμμα και από του χρόνου να περάσουμε σε ήπιο πρωτογενές πλεόνασμα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πρόταση μομφής Σκυλακάκης: Τι ανέφερε για τον πληθωρισμό

Ο κ. Σκυλακάκης είπε πως είναι ένα φαινόμενο που συντριπτικά οφείλετε στην διεθνή αύξηση αγαθών που τις τιμές τους δεν τις ελέγχουμε . Η κυβέρνηση, επισήμανε πως κάλυψε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των αυξήσεων στα οικιακά τιμολόγια του φυσικού αερίου και του ρεύματος και από τον Ιανουάριο θα καλύψει και για τις επιχειρήσεις το 50%. Όμως, οι δυνατότητες , θα πρέπει να το ξέρουμε όλοι μας, πως δεν είναι απεριόριστες. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

Πρόταση μομφής Σκυλακάκης: Το 2022 η οικονομία μας θα πηγαίνει καλύτερα

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως: “Το 2022 η οικονομία μας, είπε ο κ. Σκυλακάκης, θα πηγαίνει κάθε ημέρα και καλύτερα. Έκρουσε πάντως τον κώδωνα ότι «πρώτα θα πρέπει να βγάζουμε τα χρήματα και μετά να τα ξοδεύουμε. Αυτό δεν δουλεύει ανάποδα». Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης κατά την διάρκεια της πανδημίας μας έλεγαν: ξοδέψτε τώρα χρήματα που δεν έχουμε. Δανειστούμε σαν να μην υπάρχει αύριο και έχει ο Θεός… αλλά κοιτάξτε κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχετε βρει το λυχνάρι του Αλαντίν, αυτά μας τα λέγατε και το ’14 και ήρθε το ’15 και τα κάνατε θάλασσα… Μας φορτώσατε φόρους και επειδή δεν μας δάνειζε κανείς ως χώρα καταλήξατε ικέτες στους δανειστές, με όλα όσα ακολούθησαν”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments