Πολιτική

Γεραπετρίτης: Να καταδικάσουν οι πολιτικές δυνάμεις την «κατάληψη» Πολάκη στη Βουλή

Γεραπετρίτης: Να καταδικάσουν οι πολιτικές δυνάμεις την «κατάληψη» Πολάκη στη Βουλή
Γεραπετρίτης: Ο υπουργός Επικρατείας ζήτησε την καταδίκη της συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη για το επεισόδιο που έγινε την Δευτέρα στη Βουλή.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε σχετικά με το νέο επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη. Να σημειωθεί ότι υπήρξε νέος γύρος έντασης στη Βουλή με πρωταγωνιστή ξανά τον Παύλο Πολάκημε συνέπεια να διακοπεί οριστικά η συνεδρίαση, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνείτο να κατέβει από το βήμα της Βουλής

Ο υπουργός Επικρατείας ζήτησε την καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη στη Βουλή. Ο κ. Γεραπετρίτης χαρακτήρισε αντικοινοβουλευτική τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το χτεσινό επεισόδιο στη Βουλή τονίζοντας ότι «η Βουλή δεν είναι φόρουμ, ή ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πλατό».

” Αυτό εκφράζει αυταρχική λογική”

«Ο κ. Πολάκης επέμεινε για την παράσταση, για να κάνει κατάληψη στο έδρανο του ομιλητή. Αυτό εκφράζει αυταρχική λογική», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον Σκάι. Ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρθηκε και στις επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουρακη και του πρόεδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα αλλά και τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα λέγοντας:

«Η παράνομη βία θα πρέπει να καταδικάζεται σε κάθε μορφή της. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιες ενέργειες», είπε και πρόσθεσε ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αστυνομία για όσα συνέβησαν. Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε όλοι οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Το νέο επεισόδιο με τον Πολάκη

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σε αντιπαράθεση  με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου, καθώς έδωσε συνέχεια στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο εντευκτήριο με τον Άδωνη Γεωγιάδη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, για τον Αναπτυξιακό Νόμο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να αναφέρεται στο θέμα της Novartis, προκαλώντας την αντίδραση το κ.Αθανασίου ο οποίος και τον κάλεσε να επιστρέψει στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν υπάκουσε, με αποτέλεσμα ο κ. Αθανασίου να του αφαιρέσει τον λόγο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments