Πολιτισμός

Petit Plan: Φεστιβάλ ταινιών για εφήβους σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Petit Plan: Φεστιβάλ ταινιών για εφήβους σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση
Petit Plan: Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παίρνει μέρος για ακόμη μία χρονιά στο φεστιβάλ ευρωπαϊκών ταινιών μικρού μήκους για εφήβους.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παίρνει μέρος για ακόμη μία χρονιά στο φεστιβάλ ευρωπαϊκών ταινιών μικρού μήκους για εφήβους, Petit Plan: Europa III, που διοργανώνει η Mooviereel. Aπό τις 9 έως και 11 Φεβρουαρίου 2022 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα προβληθούν ταινίες, που κύριο μέλημα τους είναι η ανάδειξη των Ευρωπαϊκών Αξιών.  Επίσης μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση και με online προβολές δωρεάν για όλη την Ελλάδα και ελληνικούς υπότιτλους από την ιστοσελίδα https://video.petitplan.org/. Petit Plan

Στο φεστιβάλ θα δοθούν βραβεία «Ευρωπαϊκών Αξιών» και «Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας»

Το Φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία με την Αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Οι προβολές θα θίξουν  θέματα όπως η ισότητα των φύλων, η απαγόρευση των διακρίσεων και η περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση. Στο πλαίσιο του τριημέρου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, θα προβληθεί το Ελληνικό διαγωνιστικό πρόγραμμα παρουσία των σκηνοθετών και το βραβευμένο οικολογικό ντοκιμαντέρ, «Βασίλισσα χωρίς βασίλειο».

Στο φεστιβάλ θα δοθούν βραβεία «Ευρωπαϊκών Αξιών» και «Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας» από την τριμελή επιτροπή του Φεστιβάλ και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει για το «Βραβείο Κοινού».

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ η είσοδος με φυσική παρουσία είναι ελεύθερη με προκρατήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ ακολουθούν στις επόμενες σελίδες και στην ιστοσελίδα www.petitplan.org. Petit Plan

Πότε και πουν θα γίνονται οι προβολές

Ημερομηνία: 9 – 13 Φεβρουαρίου 2022

Διεύθυνση: Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, 10680, Αθήνα)

Παρακολούθηση: Ελεύθερη κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για τoν COVID-19 με προκρατήσεις:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments