Οικονομία

Κρυπτονομίσματα: Μετά το bitcoin που στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι επενδυτές

Κρυπτονομίσματα: Μετά το bitcoin που στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι επενδυτές
Κρυπτονομίσματα: Από το 2021 οι επενδυτές εκτός από το bitcoin έχουν αρχίσει και στρέφουν το ενδιαφέρον τους και σε νέες πηγές.

Από το 2021 οι επενδυτές εκτός από το bitcoin έχουν αρχίσει και στρέφουν το ενδιαφέρον τους και σε νέες πηγές. Το Bitcoin, το οποίο όπως και η υπόλοιπη αγορά βυθίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα τέλη του 2021, έχει αυξηθεί περίπου 16% τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να ξεπεράσει τα 41.000 δολάρια, ωθώντας πολλούς παράγοντες της αγοράς να κηρύξουν το τέλος του χειμώνα κρυπτογράφησης. Ωστόσο, τα νεότερα και μικρότερα νομίσματα που συνδέονται με εικονικές πλατφόρμες έχουν παρουσιάσει ισχυρότερα ράλι.

Αυτά που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών έχουν κερδίσει 35% και 57% αντίστοιχα την ίδια περίοδο από τις 24 Ιανουαρίου. «Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τα κρυπτονομίσματα τείνουν να σκέφτονται το bitcoin», δήλωσε επικεφαλής επενδύσεων κρυπτονομισμάτων με έδρα την Ελβετία και συνέχισε λέγοντας “Αλλά αυτό αγνοεί το γεγονός ότι η κρυπτογράφηση δεν είναι κατηγορία περιουσιακών στοιχείων ενός κινδύνου.” Σε μια πιθανή ένδειξη αυτής της τάσης, τα κεφάλαια πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων που διαχειρίζονται έναν συνδυασμό νομισμάτων είδαν εισροές συνολικού ύψους 32 εκατομμυρίων $ την εβδομάδα που έληξε στις 28 Ιανουαρίου, τη μεγαλύτερη από τον Ιούνιο του 2021, σύμφωνα με στοιχεία της CoinShares.

Πηγή φωτογραφίας: Pexels

Κρυπτονομίσματα σήμερα: Τι θα γίνει αν καταρρεύσουν; – Επηρεάζουν πραγματικά την οικονομία;

Τι θα συμβεί αν καταρρεύσουν τα κρυπτονομίσματα; Είναι φούσκα τελικά η αγορά ή μήπως είναι η νέα τάξη πραγμάτων στον κόσμο του χρήματος; Είναι κάποια από τα ερωτήματα που συναντά κάποιος όταν προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτά ή παρακολουθεί τα παγκόσμια οικονομικά τεκταινόμενα.

Εάν το χρηματιστήριο δεν είναι η οικονομία τότε τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin δεν είναι πραγματικά, πραγματικά η οικονομία. Ωστόσο, η κρυπτογράφηση έχει γίνει μια αρκετά μεγάλη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων και απέφερε τεράστια κέρδη κεφαλαίου σε πολλούς αγοραστές. Μέχρι το περασμένο φθινόπωρο η συνδυασμένη αγοραία αξία των κρυπτονομισμάτων είχε φτάσει σχεδόν τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Από τότε, ωστόσο, οι τιμές έχουν καταρρεύσει, εξαλείφοντας περίπου 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση αγοράς. Από το πρωί της Πέμπτης, η τιμή του Bitcoin ήταν σχεδόν στα μισά του δρόμου από την κορυφή του Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments