Αθλητισμός

Oλυμπιακός – Εφές: Στα αποδυτήρια ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την πρόκριση

Oλυμπιακός – Εφές: Στα αποδυτήρια ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την πρόκριση

Πηγή Φωτογραφίας: YOUTUBE

Oλυμπιακός – Εφές: Μετά από την μεγάλη νίκη - πρόκριση των ερυθρόλευκων, ο ιδιοκτήτης της ομάδας πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει την Αναντολού Εφές στην παράταση και να πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς. Ακόμη, ο Ολυμπιακός μετά την νίκη ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην κατάταξη της Euroleague.

Μετά την μεγάλη νίκη, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά τη νίκη επί της Εφές Αναντολού για την 26η αγωνιστική της Euroleague ώστε να συγχαρεί τους παίκτες της ομάδας του.

Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ

«Μπράβο, συγχαρητήρια! Είναι μια μεγάλη νίκη, είμαστε περήφανοι για εσάς», ήταν τα λόγια του προέδρου τους ερυθρόλευκης ΚΑΕ, πριν ακολουθήσει το «ζντο» από σύσσωμη την ομάδα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, όπου βρέθηκε ο ένας εκ των ισχυρών ανδρών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μετά τη δραματική νίκη επί της Εφές Αναντολού με το buzzer beater του Σλούκα, που ο Αταμάν απέδωσε στον καλό μπακλαβά που έτρωγε στην Τουρκία ο Έλληνας γκαρντ.

Νωρίτερα πάντως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ευλογημένος που προπονεί τους συγκεκριμένους παίκτες, ενώ ο ίδιος ο Σλούκας αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του ηγέτη, καθώς η ομάδα έχει πολλούς τέτοιους όπως είπε.

Απόλυτη κυριαρχία των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε 8-4 με τέσσερις πόντους από τον Σλούκα και τέσσερις από τους Φαλ και Βεζένκοφ. Οι Τούρκοι ισοφάρισαν 8-8 με τους Πλάις και Σίγκλετον, αλλά οι Ερυθρόλευκοι με πέντε πόντους από τον Ντόρσεϊ και έξι από τους Σλούκα, Βεζένκοφ και Φαλ βρέθηκαν μπροστά με 19-12. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα είχαν κυριαρχήσει στο παρκέ του ΣΕΦ, με τον Βεζένκοφ με τέσσερις σερί πόντους να κάνει το 23-17 και τον Σλούκα με τρίποντο να διαμορφώνει το 26-17 του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Τούρκοι απάντησαν στην δεύτερη περίοδο

Ο Μόερμαν με τρίποντο στην αρχή της δεύτερης περιόδου μείωσε σε 26-20, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ όμως να απαντάει με το ίδιο νόμισμα για το 29-20. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά, με τον Ολυμπιακό, όμως, να βρίσκει λύσεις στην άμυνα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ (32-25, 35-28). Στο δεύτερο μέρος του δεκαλέπτου, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι κόλλησαν στην επίθεση, με την Εφές να εκμεταλλεύεται την αστοχία των Πειραιωτών και να γυρίζει τούμπα το ματς.

Το 35-28 έγινε γρήγορα 37-33 και λίγο αργότερα 37-36 με τρίποντο του Μόερμαν. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα με κάρφωμα του Πλάις προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 38-37. Η Αναντολού Εφές με 3/3 βολές του Λάρκιν έκανε το 41-39, αλλά ο Ντόρσεϊ με τρίποντο 3.2’’ πριν το τέλος της περιόδου έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, κάνοντας το 42-41, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments