Πολιτική

Απάντηση ΚΙΝΑΛ σε Πολάκη: Να διαβάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα για πιθανή συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Απάντηση ΚΙΝΑΛ σε Πολάκη: Να διαβάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα για πιθανή συγκυβέρνηση με τη ΝΔ
Απάντηση ΚΙΝΑΛ σε Πολάκη: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε τα όσα ανάφερε σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε τα όσα ανάφερε σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης για τον Νίκο Ανδρουλάκη. «Για πολλοστή φορά, ο κ. Παύλος Πολάκης ανέλαβε χθες να μιλήσει αντί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας προφανώς λάβει από τον ίδιο το σχετικό δικαίωμα.

Με το ύφος του και τις απειλές του επιβεβαίωσε πλήρως όσα επισήμανε ο Πρόεδρός μας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όσο για τα περί «ίσων αποστάσεων» και «προοδευτικής κυβέρνησης», καλά θα κάνει ο κ. Πολάκης να διαβάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γιώργου Τσίπρα για… πιθανή συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία…»

Επίθεση Πολάκη στον Ανδρουλάκη: Τώρα σου απαντώ ευγενικά, την άλλη φορά θα είναι αλλιώς

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης, μετά τη συνέντευξη Ανδρουλάκη στο Action24.

Σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε αρνητικά στον Παύλο Πολάκη. Απαντώντας σε ερώτηση για το προοδευτικό μέτωπο που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Προοδευτικό μέτωπο με ποιους; Με τον Πολάκη;».

Τι σχολίασε με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης

Σε έντονο τόνο, ο κ. Πολάκης σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Η απάντησή μου στο Νίκο Ανδρουλάκη: Οι ίσες αποστάσεις σου δεν έχουν σχέση με προοδευτική κατεύθυνση αλλά με διακυβέρνηση Σημίτη..», ενώ σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε, αφήνοντας έμμεσες απειλές:

«Νίκο Ανδρουλάκη, όταν στην προσπάθειά σου να ισορροπήσεις στην τακτική που σου έχουν υποδείξει οι επικοινωνιολόγοι περί «ίσων αποστάσεων», συγκρίνεις τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για την επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης μέσω ίδρυσης δεύτερης σχολής δικαστών, με την ενοποίηση για τις υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος της προανάκρισης με την κύρια ανάκριση για να οδηγούνται γρήγορα στη δικαστική αίθουσα τα σκάνδαλα …με τις πρακτικές του Όρμπαν και του Κατσίνσκι, ΕΝΩ δεν έχεις πει ποτέ ούτε λέξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη..».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments