Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι χάρτες με το πως εξελίσσεται η ρωσική εισβολή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι χάρτες με το πως εξελίσσεται η ρωσική εισβολή

Πηγή Φωτογραφίας: New York Times

Πόλεμος στην Ουκρανία: Είναι πλέον η τρίτη ημέρα της ρωσικής στρατιωτικής επίθεση κατά της Ουκρανίας. 

Είναι πλέον η τρίτη ημέρα της ρωσικής στρατιωτικής επίθεση κατά της Ουκρανίας.  Πέρα από την Κριμαία και τις ουκρανικές περιοχές στα ανατολικά (Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ), οι ρωσικές δυνάμεις παρουσιάζονται σύμφωνα με τους χάρτες που δημοσιεύουν οι Τάιμς της Νέας Υόρκης να έχουν προωθηθεί βορείως των περιοχών του Κιέβου, του Τσερνίχιβ και του Χάρκοβο.

Οι ουκρανικές δυνάμεις φέρονται από την πλευρά τους να έχουν αποτρέψει τα ρωσικά στρατεύματα από το να καταλάβουν την πόλη Τσερνίχιβ βορειοανατολικά του Κιέβου.

Εκθέσεις πληροφοριών από το Πεντάγωνο και το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν ότι η Ρωσία στόχο έχει να περικυκλώσει την ουκρανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάζονται στους χάρτες που έχουν δημοσιεύσει οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, υπάρχουν πέντε σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Κιέβου στα οποία έχουν σημειωθεί μάχες και ανταλλαγές πυρών (Γκοστομέλ, Ομπολόν, Μινσκ Μασιφ, Νταρνίτσκι, θερμοηλεκτρικός σταθμός Κιέβου), ενώ έχουν καταστραφεί ή (πληγεί σημαντικά κατά άλλες πηγές) και δύο γέφυρες, μια στα δυτικά του κέντρου της πόλης και μια στα βόρεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments