Πολιτισμός

Ekaterina Gubanova & Liudmyla Monastyrska στέλνουν μήνυμα ειρήνης στο Teatro San Carlo

Ekaterina Gubanova & Liudmyla Monastyrska στέλνουν μήνυμα ειρήνης στο Teatro San Carlo
Ekaterina Gubanova & Liudmyla Monastyrska: Η συμβολική χειρονομία ήταν ένα μήνυμα ειρήνης, το οποίο οι δύο καλλιτέχνες ήθελαν να στείλουν στον κόσμο.

Στις 26 Φεβρουαρίου, το Teatro Carlo ολοκλήρωσε τη σειρά του “Aida” με ένα σημάδι ότι η μουσική μπορεί να ενώσει. Στο τέλος της παράστασης, η Ουκρανή σοπράνο Liudmyla Monastyrska και η Ρωσίδα mezzo-soprano Ekaterina Gubanova αγκαλιάστηκαν μπροστά στο κοινό καθώς έπεφταν οι αυλαίες τους.

Η συμβολική χειρονομία ήταν ένα μήνυμα ειρήνης, το οποίο οι δύο καλλιτέχνες ήθελαν να στείλουν στον κόσμο. Στο κοινό, πολλοί φώναξαν «ρυθμός!» καθώς οι δυο τους αγκαλιάστηκαν.

Η Monatstyrska και η Gubanova έχουν μοιραστεί τη σκηνή σε διάφορες περιστάσεις στη Metropolitan Opera και στο Wiener Staatsoper

Από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος στις 23 Φεβρουαρίου, η Monastyrska μίλησε στη La Repubblica στην Ιταλία και καταδίκασε τις ενέργειες του Πούτιν. Σημείωσε επίσης ότι ως Ουκρανή πολίτης δεν ξέρει πού θα πάει καθώς δεν θα μπορεί να είναι στο εξωτερικό για πολύ καιρό. Όταν ρωτήθηκε για το να τραγουδήσει με την Gubanova και να παίξει στο πλευρό της Anna Netrebko, η Ουκρανή σοπράνο σημείωσε ότι είχαν μιλήσει πολύ λίγο για το θέμα, αλλά ότι όλοι τους φοβόταν τον πόλεμο.

Η Gubanova, η οποία απουσίαζε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μέρες, ανέβασε ξανά τη συμβολική στιγμή μεταξύ της Monastyrska και της και πρόσθεσε: «Σταματήστε τον πόλεμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments