Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονιστικό βίντεο – Πατέρας σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του γιου του

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονιστικό βίντεο – Πατέρας σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του γιου του
Ο γιος κατέγραψε σε βίντεο τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του που έπεσε νεκρός από πυρά Ρώσων στρατιωτών έξω από το Κίεβο

Ανατριχιάζει το βίντεο, που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές ενός πατέρα χτυπημένου από σφαίρες, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Πατέρας και γιος βρίσκονται στο αυτοκίνητο, που κινείται σε έναν επαρχιακό δρόμο έξω από το Κίεβο. Ο γιος βιντεοσκοπεί από τη θέση του συνοδηγού καθώς αναγκάστηκαν να σταματήσουν το όχημά τους στην άκρη του δρόμου, όταν έπεσαν επάνω σε μια ρωσική αυτοκινητοπομπή.

Αφού σταματούν, ο νεαρός ζητά από τον πατέρα του να κάνει όπισθεν, αλλά αρχίζουν ξαφνικά να τους χτυπούν σφαίρες. «Βγες έξω και ξάπλωσε» φωνάζει στον πατέρα του. «Με ακούς; Γύρνα πίσω».

Δευτερόλεπτα αργότερα πέφτουν κι άλλες σφαίρες στο αυτοκίνητό τους. Τα σκυλιά στο πίσω μέρος ακούγονται να γαβγίζουν με τρόμο. Συνεχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί με τον γιο να σέρνεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δει τι κάνει ο πατέρας του, ο οποίος κείτεται στο δρόμο.

Τα τελευταία λόγια του πατέρα

«Μπαμπά! Μπαμπά» φωνάζει με αγωνία. «Είσαι εκεί; Κάνε κουράγιο!». Λέει στον πατέρα του να μείνει ξαπλωμένος, καθώς ο ηλικιωμένος προσπαθεί να σηκωθεί για να δει τις πληγές του. «Μπαμπά! Γαμ@@@ γιατί;» ρωτάει ο γιος.

Καθώς οι πυροβολισμοί υποχωρούν ο πατέρας, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ακούγεται να λέει: «Το πόδι μου σκίστηκε». Ο γιος με γενναιότητα σέρνει τον πατέρα του για να τον απομακρύνει από τη μέση του δρόμου. «Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις». Λίγο αργότερα ο πατέρας υποκύπτει στα τραύματά του στο χαντάκι όπου, ξαπλωμένος στο χαντάκι που τον έσυρε ο γιος του.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments