Ουκρανία: Νεκρός διαπραγματευτής της ομάδας του Κιέβου – Είχε συλληφθεί για προδοσία

Πηγή Φωτογραφίας: Έθνος
Ο Denis Kireev, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της Ουκρανίας το οποίο βρέθηκε στις συνομιλίες για τον πόλεμο με τη Ρωσία στο Γόμελ της Λευκορωσίας φέρεται να είναι νεκρός. Αυτό αναφέρθηκε από τον βουλευτή του Oleksandr Dubinsky και πηγές του Observer, ενώ αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται σε ρεπορτάζ του στο Έθνος, ο Κώστας Ασημακόπουλος, ο Denis Kireev, που συμμετείχε στην πρώτη αντιπροσωπεία της Ουκρανίας στο Gomel της Ουκρανίας, φέρεται να έχει χάσει τη ζωή του.
Ο διαπραγματευτής από την Ουκρανία στην πρώτη συνάντηση στο Gomel, Denis Kireev, φέρεται να σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της κράτησής του από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας. Προηγουμένως, ο Kireev ήταν ύποπτος για προδοσία.
-
Πόλεμος Ουκρανία-Ρωσία: Ανεστάλη η εκκένωση Μαριούπολης - Γυρίζουν πίσω τους αμάχους
-
G7 σε Ρωσία: Θα λογοδοτήσετε για τις επιθέσεις εναντίον αμάχων στην Ουκρανία
-
Bayraktar: Πώς το τουρκικό drone έγινε ύμνος της ουκρανικής Αντίστασης [vid]
-
Απέπλευσε το «Σαρλ ντε Γκολ» από τη Λεμεσό, λόγω Ουκρανίας
-
Κάμαλα Χάρις: Μεταβαίνει σε Πολωνία και Ρουμανία ενώ εξελίσσεται η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
-
Δραματική προειδοποίηση Ζελένσκι για «πυρηνική τρομοκρατία» της Ρωσίας [vid]
Το σχόλιο σας