Ελλάδα

Φιλιππίδης – Λιγνάδης βρίσκονται στο ίδιο κελί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Φιλιππίδης – Λιγνάδης βρίσκονται στο ίδιο κελί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Φιλιππίδης – Λιγνάδης: Στο κελί Ζ1 της ΣΤ΄ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, κάνει παρέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στους δύο πρώην καλλιτέχνες

Ραγδαίες εξελίξεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας  σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου σχετικά με τους δύο πρώην καλλιτέχνες Φιλιππίδης και Λιγνάδης. Ειδικότερα στην αποκάλυψη ότι ο καθ΄ ομολογίαν του συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, κάνει παρέα στο κελί στους δύο πρωταγωνιστές που είναι προφυλακισμένοι και υπόδικοι για βιασμούς, προχώρησε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο Πρωινό μαγκαζίνο, οι Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης «συγκατοικούν» με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο κελί Ζ1 της ΣΤ΄ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού.

Πώς προέκυψε να βρεθούν όλοι μαζί οι τρείς υποθέσεις που συγκλόνισαν περισσότερο το 2021 την κοινή γνώμη

Να επισημανθεί ότι οι Λιγνάδης και Φιλιππίδης έχουν προσωρινώς μεταχθεί από τις Φυλακές Τρίπολης, ώστε να μπορούν να παρίστανται και να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορούμενου στις δίκες τους. Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ανναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα, που είναι ένας βιασμός και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για βιασμό το 2008 και για δύο απόπειρες το 2010 και το 2014.

Και στις 3 περιπτώσεις, ο ηθοποιός είχε συναντηθεί με τις γυναίκες για δουλειά. Οι 3 γυναίκες που κατέθεσαν είπαν ακριβώς αυτά που είχαν υποστηρίξει εξαρχής με τον Εισαγγελέα να κρίνει τα λεγόμενά τους αληθή. Το βούλευμα υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments