Πολιτική

Μητσοτάκης: Εξαντλούμε τις δυνατότητες στήριξης των νοικοκυριών

Μητσοτάκης: Εξαντλούμε τις δυνατότητες στήριξης των νοικοκυριών
Μητσοτάκης: Στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο ΠΘ και Πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι η Κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να εξαντλήσει τις δυνατότητες στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στους πιο αδύναμους οικονομικά,.

Στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο ΠΘ και Πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι η Κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να εξαντλήσει τις δυνατότητες στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στους πιο αδύναμους οικονομικά,.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι στην Κυβέρνηση «ξέρουμε ότι και σήμερα οι μισθοί στη χώρα μας είναι χαμηλοί, δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουν».

Ο Κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη ότι πάντα υπάρχουν εφεδρείες για περαιτέρω οικονομική ενίσχυση.

Ο Πρωθυπουργός υπενθύμισε επίσης τις μεγάλες κρίσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι τα τελευταία χρόνια και ότι η Κυβέρνηση τις αντιμετώπισε με ειλικρίνεια και με πνεύμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας.

Απέναντι σε αυτές τις εξωγενείς κρίσεις (πανδημία, πόλεμος στην Ουκρανία κλπ), η Κυβέρνηση κινήθηκε με αποφασιστικά και μεθοδικά βήματα.

Πιο αναλυτικά, ο Κ. Μητσοτάκης υποστήριξε: «Εδώ, από αυτό το Βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πριν από τις εκλογές, είχα αναλάβει μία σειρά από συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το πώς θα μειώσουμε τους φόρους, για το πώς θα μειώσουμε τις εργοδοτικές εισφορές, για το πώς θα ξανακάνουμε την Ελλάδα αναπτυξιακό πόλο, μία χώρα η οποία μπορεί να προσελκύει επενδύσεις σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους, για το πώς θα δημιουργήσουμε πολλές και καλές δουλειές για τους Έλληνες. Και αυτές μας τις δεσμεύσεις, παρά τις δυσκολίες, τις υλοποιούμε με θρησκευτική ευλάβεια. Και όταν θα έρθει η ώρα να κριθούμε από τον ελληνικό λαό, στο τέλος της τετραετίας, και να διεκδικήσουμε και πάλι το δικαίωμα να κυβερνήσουμε τη χώρα με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση θα μπορείτε όλοι σας, όλα τα κομματικά στελέχη, να κοιτάζετε τους πολίτες στα μάτια. Είμαστε μία κυβέρνηση που στρέφει το βλέμμα της πρωτίστως τους πιο αδύναμους και έτσι θα συνεχίσουμε στους 15-16 μήνες, όσοι ακόμα μας χωρίζουν μέχρι τις εθνικές εκλογές, θα είναι μήνες σκληρής δουλειάς θα ολοκληρώσουμε την τετραετία και θα κριθούμε για το έργο μας εν τω συνόλω και για την ικανότητά μας να χειριστούμε κρίσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments